ויראלי
בגיל 11: זה כוכב הרשת שהשקיע 250 אלף שקל
הרשתות החברתיות מתפוצצות, ואחד מכוכבי רשת העולים הוא בן 11 בלבד שהחליט במקביל ליוטיוב, להשקיע כרבע מיליון שקל בקריירה מוזיקלית
מהוולוגים למוזיקה: בהשקעה של רבע מיליון שקלים, היוטיובר בן ה-11 אור לסרי משיק קריירה מוזיקלית עם שיר חדש שטרם יציאתו כבר צבר יותר מ-5,000 שימושים! בגיל צעיר במיוחד, אור לסרי, הידוע בעיקר בכינויו "בבויה", כבר הפך לכוכב גדול מאוד בעולם הרשת. עם מיליוני צפיות בסרטונים שלו, עשרות אלפי עוקבים, קהילת מעריצים צעירה ונאמנה וכשמאחוריו הופעות מצליחות בהיכל מנורה עם היוטיוברים הכי גדולים במדינה - הוא נחשב כיום לאחד הכוכבים הצעירים המסקרנים ביותר.
וכעת, הוא מגשים חלום אישי ומתרחב לעולם המוזיקה ומשחרר סינגל ראשון בקריירה שלו, בשם "לא בא סתם טקה-תם". השיר יוצא היום אבל כבר שובר את הרשת והגיע לאלפי שימושים ביוטיוב ויותר מ-1,000 בטיקטוק!
הסינגל החדש מלווה בקליפ צבעוני, קצבי ומלא באנרגיה, שעבורו גויס אחד המפיקים הכי מצליחים בישראל - עומר צוברי, שעבד בעבר שמות גדולים מאוד כמו - סטטיק, סטפן לגר, נס וסטילה, יובל דיין, בניה ברבי, נטע ברזילי, אלון עדר ועוד; צפו בקליפ המושקע במיוחד של לסרי.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



