ויראלי
גרושתו של אייל גולן נפרדת אחרי 5 שנים: ''לא ישנתי טוב בלילה''
דניאל גרינברג סיפרה לעוקביה ועוקבותיה: "אחרי חמש שנים שהם איתי במיטה זהו, ישנים בלי אמא! מהיום שמיאל נולדה ועד היום היא ישנה איתי במיטה. מאז שרון בן ארבעה חודשים ועד היום הוא ישן איתי במיטה. זאת אומרת שאמא ישנה עם שני הילדים שלה חמש שנים רצוף, אני לא יודעת מה זה לישון לבד"
בצעד אמיץ מאוד אחרי 5 שנות הורות, דניאל גרינברג, גרושתו של אייל גולן ואמם של מיאל ורון, החליטה לשים סוף לשינה יחד עם ילדיה במיטתה ולהתחיל להרגיל אותם לשינה בחדרים שלהם. אתמול (ראשון) היא חשפה את ההצלחה בניסוי.
גרינברג סיפרה לעוקביה ועוקבותיה: "אחרי חמש שנים שהם איתי במיטה זהו, ישנים בלי אמא! מהיום שמיאל נולדה ועד היום היא ישנה איתי במיטה. מאז שרון בן ארבעה חודשים ועד היום הוא ישן איתי במיטה. זאת אומרת שאמא ישנה עם שני הילדים שלה חמש שנים רצוף, אני לא יודעת מה זה לישון לבד".
היא הודתה: "נוכחתי לגלות שבחמש השנים האחרונות השינה שלי פשוט לקויה, לא חזקה ואיכותית. אני קמה בבוקר ולא מבינה למה אני עדיין עייפה. כי כשאת ישנה עם שני הילדים, את כל הזמן דרוכה, שלא יתגלגלו, שלא ייקחו את השמיכה, המזגן, הצפיפות, הכול ביחד. ביום שישי לפני שבועיים הגעתי לשיא שלי, הייתי מאוד עייפה ולא ישנתי טוב בלילה".
עוד ב-
לסיום היא גם סיפרה: "הילדים שיגעו אותי כמו שילדים משגעים, וזה טבעי, אבל אני הייתי חסרת אנרגיה. נכנסתי לפקעת עצבים, לא יכלתי לשמוע שום דבר. הגעתי למצב של תסכול שאני יושבת בערב ובוכה שאני עייפה ופשוט לא מצליחה לישון".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



