ויראלי
בעקבות ציוץ בטוויטר: אילן לוקאץ' התנצל ויפצה כספית את אבנר נתניהו
כתב חדשות 12 רמז בציוץ כי בנו של ראש הממשלה עודד את מהללי רצח רבין ונתבע על סך 70 אלף שקל. במסגרת הסדר פשרה הסכום הופחת ולוקאץ' פרסם התנצלות בטוויטר
העיתונאי וכתב חדשות 12 אילן לוקאץ' יפצה את בנו של ראש הממשלה, אבנר נתניהו, בסכום של 12.5 אלף שקל, לאחר שרמז כי אבנר עודד את מהללי רצח רבין. כך נקבע במסגרת הסדר פשרה בין הצדדים.
הרקע לדברים הוא ציוץ של לוקאץ בטוויטר לפני כחודש, אז כתב: "אבנר נתניהו נופף מהמרפסת למפגינים שהיללו את רצח רבין ועכשיו יש דיון אם הוא שמע מה הם שרים. לא מזכיר לי שום אירוע מהעבר". הציוץ המדובר הוביל את אבנר נתניהו לתבוע פיצוי של כ-70 אלף שקל.
לבסוף, הגיעו הצדדים להסדר פשרה, במסגרתו לוקאץ' פרסם היום (א') את נוסח ההתנצלות הבא: "לציוץ שהעליתי בתאריך 24.7.20 בעניין אבנר נתניהו ממנו משתמע כי הוא הריע לשירי הלל ליגאל עמיר לא היה כל בסיס. הוא נמחק על ידי כעבור זמן קצר ברגע שהבנתי שהוא מבוסס על טעות. אני מתנצל בפני אבנר נתניהו וקורא לאתרים שהדהדו אותו לעשות כמוני ולמחוק את הדברים . רק בריאות אבנר".
לציוץ שהעליתי בתאריך 24.7 בעניין אבנר נתניהו, שממנו משתמע שהוא הריע לשירי הלל ליגאל עמיר, לא היה כל בסיס, והוא נמחק על ידי כעבור זמן קצר, ברגע שהבנתי שהוא מבוסס על טעות. אני מתנצל בפני אבנר נתניהו וקורא לאתרים שהידהדו אותו לעשות כמוני, ולמחוק את הדברים. רק בריאות אבנר
— Ilan Lukatch לוקאץ׳ (@IlanLukatch) September 6, 2020
לוקאץ לא היה היחיד שהגיב על התמונה המדוברת של אבנר נתניהו. העיתונאי יואב לימור כתב: "שירי הלל ליגאל עמיר ורצח רבין = ציונות. ציצים = פגיעה בציונות". השר עמיר פרץ הגיב: "קריאות ההלל ליגאל עמיר מעוררות חלחלה וכל מי שישראל חשובה לו צריך לגנות אותן ולהוקיע את מי ששותף להן. אסור לשכוח כי מילים הן כמו דריכת הנשק ופתיחת הניצרה והמרחק לירי הוא רק עניין של זמן, השיח האלים בחברה הישראלית חייב להפסק."
המשתמש עקיבא לם צירף סרטון שמתעד את היציאה של אבנר וכתב: "מאשימים את הימין בהפצת פייק ניוז, אבל ביממה האחרונה אני רואה טענות לפיהן אבנר נתניהו נופף לשלום למפגינים ששרו בשבחו של יגאל עמיר. בתמונות רואים את הפער בין שעות תיעוד המפגינים ובין יציאת נתניהו הבן למרפסת. אבל עכשיו הסרטון מוכיח, שהוא יצא הרבה לפני. בקיצור, פייק ניוז."
נתניהו משפחת מלוכה 👑👑
— 👑 🇮🇱 לימור הררי 🇮🇱 👑 (@limorh6) July 24, 2020
לכל הקנאים תחסכו בינינו עימותים ותחסמו!
שבת שלום❗❗❗@YairNetanyahu@netanyahu pic.twitter.com/QRfLonuLFo
-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.גם אבנר נתניהו עלוקה כיאירציפי 10/2020/05הגב לתגובה זו0 0גם הוא חי על חשבוננו. נכון הוא יותר סימפטי מיאיר אך אינו צדיק. מנסים להציג אותו ככזה. אחיו פשוט דומה באופן שלילי ב יותר לאימו שרה. פשוט דוחיםסגור
-
1.לוקאץAsyeco 09/2020/07הגב לתגובה זו0 0תתבייש לך להשמיץ את אבנר תגיד יאיר לא נופתע. אבל אבנר עד כאן חוצפן.עד אבנרסגור


