ויראלי

הרשת סערה בעקבות הסלמונלה: הנושא החם של השבוע

הימצאות סלמונלה במוצרי השוקולד של שטראוס-עלית הייתה הנושא המדובר ביותר ברשתות החברתיות בשבוע החולף, עם כמעט 16 אלף דיונים בנושא. וגם: הפוסט על שי לי שינדלר שהפך לוויראלי ביותר
מוצרי שטראוס (צילום פלאש 90/ משה שי)
הימצאות סלמונלה במוצרי השוקולד של שטראוס-עלית עוררו סערה גדולה השבוע ובאופן טבעי, הייתה גם הנושא המדובר ביותר ברשת, כך לפי נתוני חברת סקופר שמנטרת את נתוני הפעילות ברשתות החברתיות.
לא פחות מ-15,364 דיונים התקיימו ברשתות החברתיות השונות סביב נושא הסלמונלה שהתגלתה במוצרי השוקולד של שטראוס-עלית, אשר גררו כ-45,932, וכמות נכבדה של 94,584. 
בקטגוריית הפוסט הוויראלי של השבוע, מי ש"שברה את הרשת" היא עדן ממן, שהפוסט שלה בו ביקרה את הסרט על שי לי שינדלר בקשת 12, אשר צוטט בעמוד הפייסבוק "סטטוסים מצייצים", זכה לכמות נאה של 7,200 לייקים 2,000 תגובות -138 שיתופים. 

עידן לסר העלה תמונה משעשעת על המצב, וזכה לכמות יפה של כ-5,000 לייקים, 424 תגובות ו-131 שיתופים. 
 
גם הפוסט של קבוצת שטראוס עצמה, בו הודיעה על הרחבת הריקול, הוביל למעורבות רבה של הגולשים. 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה