עסקי ספורט

יעקב שחר בדרך לעסקת ענק: מו"מ מתקדם למכירת 50% ממכבי חיפה

לאחר שלפני חצי שנה נחשף כי קבוצת רכישה יהודית אמריקאית נמצאת במגעים לרכישת 50% ממכבי חיפה, נציגי קבוצת הרכישה נכחו בארץ בימים האחרונים ואף נפגשו עם הבעלים יעקב שחר בנוגע לעסקה
דסק ספורט |  2
יעקב שחר (צילום קובי גדוען לעמ, יונתן זינדל פלאש 90)
קרוב לחצי שנה לאחר שנחשף כי קבוצת רכישה יהודית אמריקאית מנהלת מו"מ לרכישת מכבי חיפה, נודע הבוקר כי נציגיה נכחו בימים האחרונים בארץ ואף נפגשו עם נשיא המועדון יעקב שחר באשר לרכישת 50% שמחזיקה משפחת קז. לפי דיווח בוואלה, הנציגים אף נכחו במשחק אמש מול מכבי נתניה והתרשמו מהאצטדיון ועוצמות הקהל, זאת על אף ההפסד הדרמטי שספגה מכבי חיפה.
אחד מהנציגים שנכחו בפגישה עם נשיא מכבי חיפה הוא אדם פריד, אשר נחשב לאיש עסקים מצליח מאד בארצות הברית והוא הבעלים של חברת מדאלוקס האמריקאית. בנוסף לכך הוא משמש כיו"ר ומייסד קרן sholl-freede שמטרתה מאבק באנטישמיות ומכהן כדירקטור בקבוצת לוס אנג'לס fc מליגת ה-MLS ואף מחזיק אחוזים ממנה.
כזכור על ההתעניינות של קבוצת הרכישה פורסם בחודש מאי האחרון כאשר עפ"י הדיווח, משפחת שחר צפויה להמשיך להחזיק במלוא האחוזים שלה. את העסקה מנהל יעקב שחר בתיאום עם משפחת קז. אחד מהמעורבים האמריקאיים בעסקה כבר משמש למעשה כחבר דירקטוריון בקבוצת ספורט אמריקאית. לעומתו, האחרים מחזיקים בעסקים גדולים מאוד בארצות הברית בתחומים שונים. מדיווח עולה שעפ"י העסקה המתהווה, יעקב שחר ימשיך לכהן כנשיא המועדון ויחזיק בשליטה העיקרית בו.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    שחרון טמבלון
    מני כהן 10/2025/21
    הגב לתגובה זו
    0 0
    יאללה שימכור כבר, ויעוף מכאן
    סגור
  • 1.
    הסוסים כבר ברחו מהאורווה
    הידען 10/2025/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לדעתי שחר מבין שמכבי חיפה כבר לא זה ושנים של בצורת בפתח, לכן מוכר. זכרו אמרתי !!!
    סגור