עסקי ספורט
התפתחות דרמטית: שוער נבחרת ישראל בדרך ליעד חדש
אחרי שקבוצתו האירופית קיבלה החלטה דרמטית לגבי עמדת השוער, הכוכב הישראלי עשוי לעזוב בקרוב
עונת המלפפונים החלה. שוער הכוכב האדום בלגרד ונבחרת ישראל, עומרי גלזר בדרך להימכר.
בתקשורת הסרבית דווח כי השוער שתפס לגלזר את המקום בין קורות השער בבלגרד, מתאוס הברזילאי יחתום בקרוב על חוזה חדש של שנתיים נוספות בקבוצה. "ביטחון לעתיד הספורטיבי הוא צעד הגיוני עבור הכוכב האדום משום שמתאוס היה אחד הבודדים שהוכיח את עצמו כגורם חיזוק בעונה שעברה". כעת, נשאלת השאלה - האם גלזר ימשיך בקבוצה כשוער שני או שיעזוב כדי להיות שוער ראשון.
לאחרונה דווח כי כוכבה של הפועל תל אביב, לויזוס לויזו על הכוונת של הכוכב האדום בלגרד ועל פי הערכות, הם מוכנים לשלם לאדומים מתל אביב לא פחות מ-4 מיליון אירו על השחקן הקפריסאי העולה.
עוד ב-
גם הקולגה שלו מנבחרת ישראל, דניאל פרץ נמצא בבעיה גדולה לקראת העונה הבאה. פרץ סיים את ההשאלה בסאות'המפטון בטעם חמוץ לאחר שהודח בעקבות סערת "הריגול" ועתיד לחזור לבאיירן מינכן. השוער הבהיר על מצבו בשבוע שעבר: "לא יודע עדיין איפה אשחק בעונה הבאה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



