תיירות

חברת תיירות הבטיחה לישראלים הפלגה - ועקצה מהם אלפי שקלים

לא מעט ישראלים חיפשו דרכים לצאת מהארץ בזמן המלחמה עם איראן, אך נתקלו ב"חברת תיירות" שהציעה הפלגות לאותם ישראלים לקפריסין והפילה את אותן קורבנות בפח: "בהתחלה הכל היה נראה בסדר ופתאום לפני ההפלגה הוואטסאפ נמחק"
מערכת ice | 
ספינה (צילום פרנסיס אקו סיילינג)
עם תחילת התקיפות באיראן, נתקעו ישראלים רבים בחו"ל. אולם בדומה לכך גם לא מעט ישראלים שגרים בערים מסביב לעולם והיו אמורים לחזור לחייהם הרגילים נתקעו בארץ ולא יכלו לצאת מפה. בדומה לאלה שחיפשו דרכים לחזור בהן לישראל, היו גם לא מעט שניסו לצאת מכאן בכל דרך ונפלו קורבן להונאות של מתחזים לבעלי חברות תיירות שמוציאים הפלגות.
אחת מאותן ישראלים היא מאי, תושבת ניו יורק, שנתקעה בישראל והייתה חייבת לחזור לארה"ב: "אדם בפייסבוק שלח לי הודעה שיוצאת הפלגה ביום ראשון" סיפרה ל-N12. "ניסתי לעשות את כל הבדיקות האפשריות ולראות שזה באמת אמיתי והכל היה בסדר, בדקתי לפי מספר טלפון ועשיתי איתו שיחות וידאו, הוא שלח לי תמונות של הסירה והיה מאד נחמד" אך כשהגיעה למרינה בהרצליה משם טען שהוא מפליג, הוא לא ענה לשיחות ומחק את חשבון הפייסבוק ואת מספר הטלפון.
מאי לא הייתה היחידה שהתלוננה על אותו אדם: שני אנשים נוספים סיפרו ל-N12 שנתקלו באותו אדם, שבהתחלה היה נחמד ואמין, ברח ביום האחרון עם הכסף שלהם וללא הפלגה
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה