רייטינג

רייטינג: האם זוג מנצח VIP גבר על מאסטר שף שמתקרבת לגמר?

הריאליטי של רשת 13 הציג את הפרק בו חזרה הקבוצה לישראל בגלל הקורונה, אבל האם זה הספיק מול ריאליטי הבישול של קשת 12 שמתקרב לרגעי ההכרעה? במהדורות החדשות ובלייט נייט הפערים גדולים
כפיר אדר |  6
צילום יחצ 12
אמש (שני) בקרב בפריים טיים, קשת 12 ניצחה בגדול את רשת 13, כאשר מאסטר שף רשמה 17.9% ו-485 אלף צופים בסך הכל לעומת זוג מנצח VIP בערוץ המתחרה שהשיגה 9.5% ו-238 אלף צופים.
בקרב בין מהדורות החדשות המרכזיות, חדשות 12 ניצחו עבור קשת את המערכה עם 18.7% ו-466 אלף צופים בסך הכל, בעוד שחדשות 13 רשמו 188 אלף צופים בלבד ו-7.5%.
בלייט נייט, הקרב בין גיא פינס לצינור הסתיים בניצחון של הראשון כשקשת 12 גרפה 10.9% לעומת 9.1% בערוץ המתחרה. חי בלילה גם ניצחה עבור קשת עם 6.8% לעומת היום שהיה בערוץ המתחרה שהסתפקה ב-4.4%.
בפרה פריים, תכניות קשת 12 הובילו בגדול כאשר תכנית חיסכון רשמה 12.3%, שש עם עודד בן עמי זכתה ל-9.1% וחמש עם רפי רשף הסתפקה ב-8.4%. לפני החדשות ברשת 13 השיגה 6.6%, אבל מהדורה ראשונה בקשת עם 6.4%, יותר משש עם אמנון לוי (4.8%) ברשת 13, כששלוש עם עופר חדד בקשת עם 4.2%.
ברצועת תכניות הבוקר, חדשות הבוקר בקשת 12 השיגו עוד ניצחון עם 4.6% לעומת 3.1% של העולם הבוקר ברשת 13.

תגובות לכתבה(6):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    ערוץ 13, משחקי השף ושאר ירקות...
    אורה 04/2021/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כמה תכניות בישול נאלץ ערוץ.13 להמציא ולהביא מול ערוץ 12 ...זה לבד מעיד על חולשת ערוץ 13!!!
    סגור
  • 3.
    סוף עידן הטלויזיה. מי צופה בה רק זקנים משועממים (ל"ת)
    כלכלן 04/2021/21
    הגב לתגובה זו
    2 0
    סגור
  • 0
    מומו 04/2021/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    גם זמך יגיע אולי לא תזכה לזיקנה
    סגור
  • 2.
    את מי זה מעניין?
    דג זהב 04/2021/20
    הגב לתגובה זו
    3 0
    כל יום מפרסמים תוצאות רייטינג.מספר הצופים כל כך נמוך.במדינה עם כמעט 10.000.000 איש.זה כל כך מבזה תפסיקו עם זה.אין לציבור כל עניין בנתונים השקריים גם כך.את מי שתשאל כולם צופים בזוג מנצח.אז איך לעזאזל מאסטר שף הלעוסה?
    סגור
  • תגובה ילדותית על סף המביכה:
    צופה אדוק 04/2021/20
    הגב לתגובה זו
    1 0
    מה קשור מס' התושבים במדינה למס' הצופים בשני ערוצי טלויזיה ? אנחנו בשנות השמונים שהיה ערוץ אחד וכולם היו נסגרים ב 8 בערב בבית וצופים בו ? יש חיים, יש בילויים, יש נטפליקס, ויש מאות ערוצים שצופים בהם בכל זמן- אל תהיה מביך. האם יש לך הוכחות שמדובר בנתונים שקריים ? מישהו ממציא את הנתונים ? יש חברה בלתי תלויה שמודדת אחוזי צפייה. "כולם צופים בזוג מנצח"? מי זה כולם ? אתה ומשפחות הזוגות ? אני לא צופה בזה וגם לא במאסטר שף. ההכללה הזו זה הכי ילדותי שהיה לך כאן.
    סגור
  • 1.
    שאפו ענק לכאן11 !!
    צופה אדוק 04/2021/20
    הגב לתגובה זו
    7 0
    מעבר לתכנים המעולים וערב השידורים הנפלא אתמול, עם "המפקדת" והסדרה של גורי אלפי, צריך להסיר את הכובע בפני כאן11 על קיצור מהדורת החדשות לשעה אחת בלבד, והקדמת הפריים טיים ל 21:00. בעוד שני הערוצים האחרים מורחים ומאריכים מהדורות עם כתבות 'צבע' שמתאימות לשעות הבוקר, (ובמקרה של קשת12 - התכנית שאחרי החדשות מתחילה בפועל ב 21:40!!) - כאן11 מובילה מהלך ראוי לטובת הצופים.
    סגור