טלוויזיה

הפקת "האח הגדול" תספוג? "הציבור מזועזע ובצדק"

הדרמה בבית "האח הגדול" עולה שלב. מכתב קשה שוגר אל עבר מועצת הכבלים והלוויין בו נטען כי "התנהלות זו עלולה לשדר מסר מסוכן ולגיטימציה לאלימות מילולית ופיזית כלפי נשים"
מערכת ice | 
האח הגדול 2025 (צילום מסך רשת 13)
סערה חדשה היום (רביעי) נוצרה ברשת בעקבות סרטון חדש מערוץ 26, הערוץ שמשדר סביב השעון את "האח הגדול", בו נראה ארז איסקוב נוקם בתרצה כהן אחרי שלא הביאה לו את הכפכף שלו, ובתגובה הוא שפך את כל תיק הרחצה שלה. 
במכתב ששיגר אל מועצת הכבלים והלוויין, שי גליק מנכ"ל בצלמו דרש לפעול כנגד ערוץ 26 על כך שידור תיעוד ההתנהגות הבריונית של ארז איסקוב לטענתו. 
בתוכן ההודעה נכתב: "הציבור מזועזע ובצדק. רבים כתבו כי 'הדיחו דיירים על הרבה פחות מזה', אך במקרה זה ההפקה, לא נקטה כל צעד משמעותי. התנהלות זו עלולה לשדר מסר מסוכן ולגיטימציה לאלימות מילולית ופיזית כלפי נשים".
גם משפחות שני הדיירים הגיבו לאירוע. בחשבון האינסטגרם של תרצה כהן נכתב על הקטע: "הקטע לא 'הוצא מהקשרו', יש הבדל בין להחביא לו את הכפכפות בסלון לבין לשפוך את כל החפצים שלה בצורה משפילה ואז גם לזלזל ולקרוא לה לאסוף".
משפחתו של איסקוב כתבה בחשבון האינסטגרם שלה: "ממש צר לנו שהמשפחה ומי שמנהל את העמוד של תרצה לא בקנה אחד עם הדיירת עצמה. תרצה מהבוקר משחקת עם ארז ולא מחזירה לו את הנעל שלו, והוא החזיר לה משחק בחזרה, מי שלא רוצה לקבל תגובה לא משחק בחזרה, אתן מתחילות משחק".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה