טלוויזיה

גיא לרר חושף: זה המגיש הבכיר שעורק מכאן 11 לרשת 13

מגיש תכנית התחקירים בכאן 11 "זמן אמת" בר שם אור חוזר לתכנית הצינור ברשת 13, כך פרסם מגיש התכנית גיא לרר: "הקרב לחזרתו של החל עוד ביום שהוא עזב, זה לא היה פשוט" | כל הפרטים
מערכת ice | 
גיא לרר (צילום מסך רשת 13)
מגיש הצינור גיא לרר חשף בפוסט שכתב ברשת X כי הכתב והמגיש בר שם אור חוזר לתכנית הצינור. כזכור שם אור היה המגיש של תוכנית התחקירים "זמן אמת" בכאן 11 לאחר סיום דרכו של אסף ליברמן שהגיש את העונות שלפני כן. לפני כן היה בר שם אור מגיש וכתב בתכנית "הצינור" שם בעצם עשה את עיקר פרסומו.
בפוסט שכתב לרר: "הקרב להחזרתו של בר שם אור לצינור התחיל מבחינתי ביום שהוא עזב. נכון, זה לא היה פשוט. הוא שודרג והפך להיות מגיש תכנית תחקירים מעולה. מעבר ראוי. זה הפך עוד יותר מסובך כאשר ייצר שם סרטים מצוינים והישגיים שעשו הרבה רעש. אבל זה נסגר, ברגע של אמת, כמובן אחרי שלוש בירות. רגע של אמת שבו קל לקלף טייטלים, סטטוסים, משכורת, מעמד - ולהגיע לתובנות, שאתה פשוט בטוח במיליון אחוז שהן נכונות. החיים זה כימיה. כימיה זו אהבה. אהבה מייצרת אנרגיה. אני אוהב את הילד הזה (בן 36 כן?) והוא אהב מאוד את העבודה שלו בצינור".
לרר הוסיף: "הכימיה הזו יצרה מבול של עשייה משולבת בהנאה וחברות. נדיר. ואנחנו רוצים את זה שוב. האמת הפשוטה היא שהתגעגעתי. וגם הוא. כמה אנשים עזבו מקומות עבודה שממש ממש התגעגעו אליהם? זוכר את הסיפור על משה דדש, אמרתי לו? היו״ר המיתולוגי של בית״ר היה כל כך להוט להחתים שחקן חיזוק, כל כך בטוח שזה נכון לכולם - שביקש מהמלצרית מפית והחתים אותו בו במקום. סימנתי לברמן וביקשתי מפית, ועט. וולקאם בק בר שם אור, כמה טוב שבאת הביתה"
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה