טלוויזיה

ערן זהבי סירב ל"רוקדים עם כוכבים": בכל זאת יצטרף לעונה החדשה?

אחד מסמליה של מכבי תל אביב, ערן זהבי קיבל הצעה להשתתף בעונה החדשה של "רוקדים עם כוכבים" וסירב, בהפקת התכנית עדיין לא אמרו נואש
מערכת ice | 
ערן זהבי בראיון (צילום מתוך עמוד היוטיוב של הפודיום - פרקים מלאים)
מי שהיה רגיל לרקוד על הדשא במדיה של מכבי תל אביב, ערן זהבי שפרש מכדורגל לאחרונה, קיבל הצעה מפתיעה מהפקת "רוקדים עם כוכבים" וסירב. 
על פי פרסום של העיתונאי רן בוקר נחשף כי מספר 7 בצהוב שקל את ההצעה בכובד ראש ולבסוף סירב. בהפקת התכנית ובראשם, עורך התכנית, יואב צפריר שידוע כאוהד מכבי תל אביב, עדיין לא מוותרים על זהבי בעונה הקרובה ומצפים לראות אותו על הבמה בעונה הקרובה.
מי שבינתיים לוהקו לעונה החדשה הם אמיר בנאי, בנה של הקומיקאית אורנה בנאי, יוצרת התוכן שחר חיון,  הזמרת ושופטת "הכוכב הבא" שירי מימון, את כוכבת הריאליטי דניאל גרינברג ואת השחקנית והתסריטאית בת חן סבג.
בנוסף אליהם יצטרפו גם המדליסטית האולימפית, אבישג סמברג, השף טום אביב והזמרת פרידה עוזיאל. רשימת הליהוקים המרשימה הזו, המשלבת בין עולמות המוזיקה, הקולינריה והספורט ההישגי, מעידה על הסטנדרט הגבוה שקובעת קשת 12 עבור אחת התוכניות המרכזיות בלוח השידורים שלה, וצפויה לייצר תחרותיות גבוהה במיוחד על התואר הנכסף של העונה החדשה.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה