טלוויזיה

לייקי מ"חתונה ממבט ראשון" מודה: "שכבנו. הוא מרגיש חסום מינית"

הזוג המדובר של הריאליטי "חתונמי" משתף ברגע אינטימי, שהתפתח לשיחה על המשיכה המינית ביניהם שנגמרה בחוסר שביעות רצון מצידה של לייקי
תומר ולייקי, חתונה ממבט ראשון (צילום Flow Photographers)
אמש (ראשון), שודר פרק נוסף של הריאליטי "חתונה ממבט ראשון" בקשת 12, שהתרכז במערכת היחסים בין לייקי גליק ותומר גרינברג, ובעיקר על חוסר המשיכה שקיים בין השניים.
לאחר שהצופים התוודעו לחסימה המינית שקיימת מצידו של גרינברג, לייקי התוודתה כי השניים שכבו. "שכבנו. היינו שיכורים. בבוקר נפתחה שיחה, כי הוא אמר שהוא מצטער, אבל הוא מרגיש חסום מינית. ואז אמרתי שהכל בסדר, ושאני רואה, אני מבינה, ושאלתי 'זה קשור אליי?', 'על מה זה יושב?'.
לייקי מספרת שגרינברג השיב כי אין לו באמת תשובה לתת. "אני מרגיש שסוג המשיכה אלייך הוא לא מיני כרגע", אמר לה. לייקי סייגה: "אני ממש מרגישה שהוא רוצה את הקרבה שלי".
בהמשך, לייקי פירטה על תחושותיה הכלליות מהשיחה: "זה ביאס אותי. אני מרגישה דחויה". כמו כן, היא הוסיפה כי ברור לשניים שאם החיבור המיני ביניהם לא עובד, לקשר אין עתיד.
כזכור, גרינברג מצידו אמר בפרקים האחרונים כי "אני מנסה לעבד את זה ולהבין מה קורה כי היא מוצאת חן בעיניי ויש לי רגשות אליה".
 
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    די לייקי, הוא לא נמשך אליך
    לורי שם טוב קופה 06/2026/25
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ומספר לך סיפורים כדי שלא תעלבי
    סגור
  • 1.
    מתברר שהיא לא לייקי וגם לא כל כך גליק
    גבר 06/2026/16
    הגב לתגובה זו
    1 0
    מאשה חרדית וצנועה ששומרת כל כבודה הפכה את עצמה לחתיכת בשר להנאה שעוברת מיד ליד ללא שום ערך ועוד בטמטום רב חושפת זאת לעיני כולם. חשבה להשיג חופש ואושר וגילתה שהשיגה רק בדידות והפיכתה לעוד אחת משוק הבשר הזמני. גילתה באיחור ובצער שהעולם החילוני נוצץ רק מבחוץ ומאוד רקוב מבפנים.
    סגור