טלוויזיה

ערוץ 16 ברכש חדש ונוצץ: "שלום לבית החדש שלי"

ערוץ 16 השיק את האולפנים החדשים ועלה לשידור בפעם הראשונה, שדרן תכנית הבוקר ברדיו 99.5FM וכוכב "הישרדות", דניאל ציוני הודיע על הצטרפותו כמי שיסקר את עולם הבידור: "על מסך אחד במהדורת החדשות עם צוות מדהים ומקצועי"
רם לנדס והשר קרעי בהשקת ערוץ 16 (צילום משה בן נאים)
ערוץ 16 עלה הערב (ראשון) לאוויר עם המהדורה המרכזית הראשונה של המגיש הוותיק יעקב אילון, ובמקביל נחנכו לראשונה אולפני הערוץ בטקס חגיגי.
כעת נחשף גם רכש חדש לערוץ. בסטורי שהעלה לחשבון האינסטגרם שלו, כוכב "הישרדות" ומגיש תוכנית הבוקר ברדיו 99.5FM, דניאל ציוני, שהגיע לחניכת האולפנים, חשף: "זה הזמן להגיד היוש ושלום לבית החדש שלי".
 
צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של דניאל ציוני, danielzioni@

ציוני הוסיף וסיפר על תחומי עיסוקיו בערוץ: "תרבות, בידור וכל העולם של דניאל ציוני על מסך אחד במהדורת החדשות עם צוות מדהים ומקצועי".
בערוץ מסרו כי בכוונתם לשלב חדשות אינפורמטיביות לצד תוכן ישראלי ובידור. כמו כן, עם השקת מהדורת החדשות, הודיעו בערוץ על הצטרפותם של צביקה הדר ומאור זגורי, שיובילו את תחום הבידור והפקות המקור. עוד נמסר כי חזון מקימי הערוץ כולל הנפקה עתידית, שתאפשר לציבור לרכוש מניות בערוץ.
רם לנדס התייחס לאופי הערוץ ואמר: "אנו משיקים ערוץ חדש שמאופיין בכך שאין לו שום אג'נדה פוליטית, לא ימין ולא שמאל, ושמהדורת החדשות שלו תקפיד על הפרדה מוחלטת בין מידע לבין פרשנות ודעות".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה