טלוויזיה
חדשות 13 הגזימו? הצופים חיכו למורגן פרימן וזכו לכלום
גיא זוהר העלה קטע מ"מהצד השני" בו הוא מתלוצץ על חדשות 13. תמר איש שלום הוציאה שלוש פעמים את הקהל לפרסומות לפני ראיון בלעדי עם השחקן האמריקאי מורגן פרימן עם שאלה מעניינת - כשהראיון הגיע לא הייתה תשובה
גיא זוהר התייחס אמש (שני) בתכנית שלו "מהצד השני" שבו הוא מתלוצץ על חדשות 13. הסיבה לכך היא ראיון בלעדי עם השחקן האמריקאי מורגן פרימן על הסדרה החדשה שלו בעקבות תופעה של בריחות מבתי כלא ברחבי העולם, תמר איש שלום ניסתה להכין את הקהל לקראת הראיון והציגה פרומו מוגזם. איש שלום הפנתה את הקהל לפרסומות והבטיחה פעם אחר פעם שאחריהן יגיע הראיון המיוחל.
כאמור, הראיון עם השחקן מורגן פרימן עסק בסדרה החדשה שלו שעוסקת בעצמה בבריחות מבתי הכלא. בכל הפרומואים לקראת היציאה לפרסומות תמר איש שלום הבטיחה כי עתיד להתפרסם ראיון בלעדי עם מורגן פרימן שבו הוא נשאל על הבריחה מכלא גלבוע.
בקטע של "מהצד השני" זוהר משתעשע וטוען: "זו כתבה חשובה, חייבים לדעת מה מורגן פרימן חושב על הבריחה מכלא גלבוע?" ואמירות נוספות כמו "מורגן פרימן, בן אדם ששיחק את אלוהים, מעניינת דעתו על הבריחה מכלא גלבוע". לאחר שלוש הפסקות פרסומות, "בילדאפ" ענק שנוצר לראיון. הגיע הרגע המיוחל, הראיון הבלעדי עם מורגן פרימן בו נריה קראוס שאלה את פרימן בנוגע לבריחה מכלא גלבוע והתשובה הייתה מפתיעה מדי: "מה? איפה?"
עוד ב-
לאחר כל כך הרבה הכנות, שלוש הפסקות פרסומות ורצון שנוצר לשמוע את התשובה לשאלה על כלא גלבוע, הכוכב האמריקאי אפילו לא היה מודע אליו. לגיא זוהר יצא מזה תוכן חדש ל"מהצד השני", לצופים הייתה הזדמנות לראות איך נראה קליקבייט בגרסה טלוויזיונית.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.גיא זוהר...ליצןאורה 12/2021/28הגב לתגובה זו0 1לא סובלת אותו ...בקיצור !!!!סגור
-
1.עזבו תוכן tv, אני רק יוטיוב יש איכות ובשפע (ל"ת)הצופה הקלאסי 12/2021/28הגב לתגובה זו0 0סגור



