שיווק ופרסום

אהבת השם גורדון מרוויח בענק: זה הצעד הבא אחרי הניצחון

רגע אחרי הקרב בליטא, וארבעה חודשים לפני החתונה המרגשת - אהבת השם גורדון כבר על הסט, מצטלם לקמפיין חדש למותג GO מבית תנובה
אהבת השם (צילום אינסטגרם/ ahavat_goldenboy)
אהבת השם גורדון ממשיך למנף את המומנטום מהזירה גם אל עולם הפרסום. זמן קצר לאחר ניצחונו בקרב שהתקיים בליטא, הגיע כוכב האיגרוף התאילנדי לצילומי קמפיין חדש למותג GO מבית תנובה, במסגרת השקת סדרת חטיפי החלבון GO CRUNCH.
הסדרה החדשה כוללת 4 חטיפים, המשלבים לפי שפת הקמפיין בין ערכים תזונתיים, מרקם נימוך וציפוי קראנצ'י ושוקולדי. הצילומים לקמפיין נערכו יחד עם גורדון, שמצטלם לראשונה מאז הזכייה בקרב האחרון, כאשר הבחירה בו נועדה לשקף את רוח המותג – הגביע הוא שלך, ולחבר בין עולם הביצועים הספורטיביים לבין רגעי הפינוק כחלק מאורח חיים פעיל.

צילום: אור גפן
במקביל להתפתחות המקצועית, גורדון נערך גם לאירוע משמעותי בחייו האישיים. ב-23/8 הוא צפוי להינשא לארוסתו אורן לוי, כאשר באותו יום יחליף את כפפות האיגרוף בחליפת חתן ויעמוד מתחת לחופה.
הקמפיין לתנובה GO לא היה הראשון של אהבת השם, שהפך באחרונה למותג מבוקש. כזכור רק באחרונה התקיים בליטא יום צילום בכיכובו לקמפיין הקיץ של מאניה ג'ינס, וכאשר אהבת השם משמש כפרנזטור של המותג המצליח ואחיו, כיבדי ורוח השם, משמשים כשגרירי המותג.
 
יחצ
 
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    לא צריך למכור את הנשמה
    מיכי 04/2026/28
    הגב לתגובה זו
    1 0
    מי שמתיימר להיות אלוף אולימפי, ראי שיבחר מה לפרסם: לא אוכל סינתתי, מעובד ומלא סוכר.
    סגור
  • אולימפי הוא לא יהיה
    קמיל 04/2026/28
    הגב לתגובה זו
    0 0
    זה לא ענף אולימפי. למרבה הצער ספורט קרבות מפרסמים זבל חופשי משקאות אנרגיה כמו חביב נורמגומטוב ואוכל לא בריא בכללי.
    סגור
  • 2.
    למה תאילנדי לא מצליח להביןןןןן (ל"ת)
    דוד 04/2026/28
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    למה "תאילנדי"?. הוא יהודי
    תמי 04/2026/28
    הגב לתגובה זו
    0 0
    למה "תאילנדי"?. הוא יהודי
    סגור