רכב

בשורה אדירה לנהגים בישראל: כך תקבלו רכב בחינם

חברת השכרת הרכב אלדן, הודיעה כי היא תעניק 100 רכבים חלופיים בחינם לנהגים בישראל שהרכב שלהם נפגע בעקבות נזקי המלחמה מול איראן: "אנחנו מבינים את המצוקה והקושי"
מערכת ice | 
סניף מכירות אלדן (צילום דוד ששון)
בתגובה ישירה לצרכים המיידיים שנולדו בשטח בעקבות "עם כלביא", אלדן, חברת השכרת הרכב הישראלית, מתגייסת ומכריזה היום (רביעי) על בשורה נהדרת לנהגים במסגרתה היא מספקת רכבים חינם לאזרחים שרכבם הושבת כליל כתוצאה מפגיעה במלחמה האחרונה.
במסגרת המבצע, אלדן תעניק ללא עלות ובהתאם לתקנון, רכב מקטגוריית D (כגון קיה פיקנטו ודומיה) לתקופה של עד 30 יום, עם מכסת ק"מ של עד 3,500 ק"מ. על המבקשים להציג אישור רשמי ממס רכוש על השבתת הרכב, בצירוף רישיון נהיגה בתוקף לנהגים מעל גיל 24, ובעלי ותק של שנתיים לפחות. ההפניות יתבצעו דרך מוקד הוואטסאפ של החברה, שם יטופלו הבקשות מול מערכת הזמנות ייעודית שהוקמה במיוחד.
אבישי לוי, מנכ"ל משותף  באלדן, מסר: "אנחנו מבינים את המצוקה והקושי של מי שרכבו נפגע, באפשרות לנוע, לעבוד, להסיע את הילדים, לנהל חיים. החלטנו לפעול מתוך מחויבות לקהילה ולהציע באופן מיידי וללא עלות, רכב שישמש אותם לתקופה הקרובה. המבצע הזה הוא חלק מתפיסת האחריות שלנו כלפי תושבי מדינת ישראל  בשגרה ובחירום".
החלוקה של הרכבים על ידי חברת אלדן תחל ביום ראשון, ה-29 ביוני 2025, בסניפים ברחבי הארץ ובתיאום מראש בלבד. אלדן הקצתה 100 כלי רכב למבצע אלדן " עם כלביא".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה