כסף וצרכנות
חברת הענק בעלת המותג המוכר קורסת: תיסגר אחרי 77 שנה?
טאפרוור העלתה לראשונה ספק מהותי לגבי יכולתה להמשיך כעסק חי לפני כמעט שנה. כעת היא חוזה שתתקשה להמשיך לפעול עוד ב-2024. המניה ננעלה ביום חמישי במחיר של 1.34 דולר וירדה השנה ב-33%
טאפרוור העלתה לראשונה ספק מהותי לגבי יכולתה להמשיך כעסק חי לפני כמעט שנה. מאז, היא מינתה את ותיקת תעשיית מוצרי הצריכה לורי אן גולדמן למנכ"לית החדשה שלה, שכרה את בנק ההשקעות Moelis & Co LLC כדי לבחון חלופות אסטרטגיות וכרתה הסכם עם מלווים לארגון מחדש של התחייבויות החוב שלה.
החברה מתכננת להשלים את התהליכים הראויים לה ולהגיש את המסמכים שלה לשנת 2023 "בהקדם האפשרי", אמרה החברה, אך הוסיפה כי "אין שום בטחון ביחס לעיתוי השלמת ההגשה".
טאפרוור האשימה חולשות מהותיות מתמשכות בבקרה הפנימית על דיווח כספי, מצבה הפיננסי המאתגר ושחיקה משמעותית שגרמה לפערי משאבים ומיומנויות בעיכובים רבים בהגשת הדוחות השנתיים שלה. המכירות ירדו ברבעונים האחרונים בעקבות התאוששות במהלך מגיפת COVID-19 כאשר הצרכנים בישלו בעיקר בבית והוציאו יותר על מוצרי החברה כדי לאחסן את השאריות שלהם.
עוד ב-
מוקדם יותר השנה, טאפרוור נדרשה גם לשמור על KPMG LLP כמבקרת החשבון הבלתי תלויה החדשה שלה לאחר שהקודם דחה את המינוי מחדש. המניה ננעלה ביום חמישי במחיר של 1.34 דולר וירדה השנה ב-33%.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



