כסף וצרכנות
בנק הפועלים מחזיר אלפי שקלים ללקוחות: מי הזכאים לקבל?
לראשונה במערכת הבנקאית: בנק הפועלים יחזיר ללקוחות שפונו מביתם שני תשלומי משכנתא. זה הסכום שמגיע לכם
לאור המצב הביטחוני ועל רקע המחויבות החברתית והלאומית של הבנק לסייע ללקוחותיו בתקופה מאתגרת זו - בנק הפועלים מודיע היום (רביעי) על הטבה נוספת, ייחודית מסוגה, ללקוחות שפונו מביתם במסגרת מבצע 'עם כלביא' ומחזיקים במשכנתא בבנק.
הבנק יחזיר ללקוחות אלו את שני תשלומי המשכנתא האחרונים (של חודשים מאי ויוני), בסכום של עד 7,000 שקל לכל תשלום. הזכאים להטבה הם לקוחות המשכנתא בבנק (בעלי חשבון עו"ש פעיל), בעלי דירה יחידה או חליפית, שביתם נפגע והם פונו מביתם בעקבות מבצע 'עם כלביא' לתקופה של חודש ומעלה.
הטבה זו נכללת במהלך ההטבות הרבעוני של בנק ישראל והיא מצטרפת לסדרת ההקלות וההטבות עליהן הבנק הודיע בשבוע שעבר ללקוחות פרטיים, ללקוחות עסקיים ולבעלי משכנתאות שנפגעו במהלך המבצע.
עוד ב-
המהלך מצטרף לשני מהלכי סבסוד משכנתאות קודמים של הבנק במסגרת מלחמת 'חרבות ברזל' - למפוני העוטף ולתושבי הצפון. בשבועות הקרובים הבנק ימשיך לפתח מוצרים והצעות ערך חדשות על מנת לענות על הצרכים המשתנים של לקוחותיו בתקופה זו. בכפוף לתנאי הבנק, הקריטריונים שנקבעו לגבי כל הטבה, ותנאי השירות, שיפורטו באתר הבנק.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



