כסף וצרכנות

מנכ"ל ויקטורי במבצעי כסאח מטורפים: המוצר המבוקש ב-1,199 שקל בלבד

לכבוד מונדיאל 2026 שבפתח, מנכ"ל ויקטורי אייל רביד מציג מבצעים מיוחדים על הטלוויזיות המבוקשות של סמסונג: "ביקשתם מבצע כאסח למונדיאל - הנה הוא"
אייל רביד מנכל רשת ויקטורי (צילום Magma Images, פייסבוק/ אייל רביד, shutterstock)
רגע לפני מונדיאל 2026 בארצות הברית, קנדה ומקסיקו שייצא לדרכו ממש בקרוב, גם הרשתות הגדולות בישראל נערכות בהתאם ויוצאות במהצעים על מוצרים שכולכם חייבים לתקופת הקיץ העמוס במשחקים.
מי שהקדים את כולם הוא מנכ"ל רשת ויקטורי, אייל רביד, שהציג שני מבצעים מטורפים על טלוויזיות של סמסונג שנמכרות בכל סניפי הרשת בישראל במחירים מיוחדים לרגל המונדיאל.
בפוסט הראשון שהעלה בנושא לחשבון הפייסבוק שלו, הציג רביד מבצע על טלוויזיה חכמה של סמסונג בגודל 55 אינץ', דגם 8000, ב-1,199 שקל: "לא ניתן לעצור אותנו. סמסונג דגם 8000 לטובת המונדיאל ב-1,199 שקל, 55 אינץ".
בהמשך, הציג אייל רביד מבצע נוסף על טלווזיה חכמה של סמסונג שנמכרת ברשת, הפעם דגם 8000 של סמסונג 65 אינץ' שנמכרת ברשת במחיר מיוחד של 1,599 שקל: "ביקשתם מבצע כאסח למונדיאל - הנה הוא !!! 1,599 שקל עבור סמסונג דגם 8000. 65 אינץ'".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה