כסף וצרכנות
ביטוח לאומי בהלם: השתמש בקצבאות להימורים - והפסיד מיליונים
בשיחה כואבת עם אברי גלעד, חשף מאזין את ההתמכרות הקשה שהרסה את חייו, את השימוש בכספי ביטוח לאומי לטובת ההימורים והסיבה שבגללה הגמילה שעבר לא החזיקה מעמד | כל הפרטים
בשיח שערך אברי גלעד עם מאזין בתוכניתו ברדיו 103FM, נחשף איש התקשורת לסיפור חיים קשה שכולל התמכרות חמורה להימורים. אותו אדם, שנמנע מלחשוף את זהותו, סיפר בכאב כי הוא מכור להימורים במשך שנים, וכתוצאה מכך הפסיד בסך הכל 2 מיליון שקלים.
"אני מכור להימורים. שמונה וחצי בבוקר ועד תשע בערב, כל שעתיים הגרלה. מאיפה הכסף? מביטוח לאומי ועוד אני לוקח הלוואות. אין זכיות בכלל, הכל רמאות", שיתף המאזין בשידור חי.
אברי גלעד, שהביע את כאבו על מצבו הכלכלי החמור של אותו אדם, ביקש לדעת מדוע הוא ממשיך בהרגל הבעייתי ואף הציע לו לקבל סיוע מקצועי דרך קבוצות תמיכה. "למה אתה ממשיך אם אתה יודע שמדובר ברמאות?", שאל איש התקשורת.
@radio103fm המאזין שהתוודה בפני אברי: אני מכור ולא יכול לעצור.
♬ סאונד מקורי - Radio103fm
"זו התמכרות, אתה יודע. זה בן אדם חולה, צריך תרופה. זו התרופה שלנו. הפרס הכי גדול שהבאתי עד היום היה בגובה של 50 אלף שקלים. תוך שבוע הימרתי על כל הסכום. זה כסף קטן 50 אלף שקלים, מה זה 50 אלף שקלים?", השיב הקורבן.
עוד ב-
בהמשך השיחה, אותו אדם סיפר לאברי גלעד כי להערכתו הוא הפסיד מההימורים 2 מיליון שקלים. "חשבת פעם ללכת לקבוצת תמיכה כמו מכורים אנונימיים?", שאל אברי את המאזין שהתמודד עם משבר כלכלי חמור. בתגובה, סיפר אותו אדם לשדרן הרדיו ומגיש הטלוויזיה כי בעבר קיבל סיוע מקצועי. "הייתי פעם אחת בגמילה, זה לא עזר. חזרתי לזה אחרי 3 שנים".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.ככה זה ביביסטים. תמשיך להמר. אולי תזכה. (ל"ת)גיא לפידות 06/2026/11הגב לתגובה זו0 1סגור
-
הסמולנים מהמרים על החיים של כולנו כבר עשוריםיעקב 06/2026/11הגב לתגובה זו0 0לא משנה כמה פיגועים יקרו וכמה אינתיפאדות יפרצו, הסמול המטורלל ימשיך לנסות לרצות את הערבים ולשנוא את אחיו היהודיםסגור
-
לפחות הוא הימר על כסף בניגוד לרבין והשמאלאאט 06/2026/11הגב לתגובה זו0 0רבין והשמאל שהימרו על חיינו ועשרות אלפי יהודים נרצחו כשהשמאל צוהל ומתעמלן טרורסגור



