קריפטו

שני אחים גנבו נכסים דיגיטליים בשווי 8 מיליארד דולר: זה העונש שיקבלו

שני אחים תושבי מינסוטה חשודים שחטפו אזרחי המקום וגנבו מהם שמונה מיליארד דולר במטבעות קריפטו, הם נעצרו כעבור שלושה ימים בטקסס ויוגשו נגדם כתבי אישום חמורים בגין חטיפה, שוד ופריצה
דסק קריפטו |  1
הונאת קריפטו-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
ב-19.9 הפכה העיירה גרנט במדינת מינסוטה בארצות הברית לזירת פשע אכזרי של גניבת מטבעות קריפטו, כאשר תושב המקום דיווח למרכז החירום שהוא ומשפחתו הוחזקו כבני ערובה תחת איומי אקדח במהלך פריצה אלימה לבית על ידי שני חשודים חמושים. האנשים המדוברים היו האחים ריימונד כריסטיאן גרסיה ואיזיה אנג'לו גרסיה. ריימונד גרסיה דרש מהקורבנות להעביר כמויות עצומות של נכסים דיגיטליים לארנק ייעודי שסופקו על ידי התוקפים. 
אחד מהקורבנות שלח לחשבונו של גרסיה נכסים דיגיטליים בשווי כולל של 8 מיליארד דולר, אחיו של גרסיה איזיה עזר לו לברוח מהמקום. בימים שלאחר מכן, שוטרי אכיפת החוק בדקו מצלמות מעקב ועקבו אחר מיקומם הקודם של האחים, והצליחו לעצור אותם ב-22 בספטמבר בטקסס.
התובע בפועל של ארצות הברית תיאר את התקרית כ"פגיעה בביטחון של אזרחי מינסוטה". "זה לא נורמלי, תושבי מינסוטה לא צריכים לקבל אלימות פראית וגניבה כדבר נורמלי. כל תושבי מינסוטה ראויים לחיות בשלום מבלי להיפגע מפשע משתולל". שני האחים הואשמו בשלושה סעיפי חטיפה באמצעות נשק חם, סעיף אחד של שוד בנסיבות מחמירות מדרגה ראשונה ושלושה סעיפי פריצה מדרגה ראשונה. למחרת, שניהם הואשמו בכתב תביעה פדרלי בגין חטיפה. ובמינסוטה מבטיחים למצות עמם את הדין כך שמקרה כזה לא יחזור.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    גרסיות עלייך ארצות הברית. (ל"ת)
    טראמפ צודק 09/2025/30
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור