קריפטו
הקריפטו היומי: אחרי הסופ"ש הקשה, פתיחת שבוע חיובית לשוק
ביטקוין, המטבע הגדול ביותר של השוק, רשם עלייה של 0.22% לרמת 30,271.3 דולר ליחידה, עם שווי שוק בסך 588.18 מיליארד דולר. את'ריום, השני בטבעו בתעשייה, עלה ב-0.51% לרמה של 1,869.1 דולר ליחידה
שבוע שעבר די מוצלח עבר על שוק מטבעות הקריפטו, עד שהגיע הסופ"ש - בו נרשמו ירידות גדולות של כלל הנציגים המרכזיים. היום (ראשון), השבוע הנוכחי נפתח עם מגמה חיובית, כאשר כמעט כלל המטבעות הגדולים עלו בערכם.
עוד ב-
ביננס קוין הוא המטבע המאכזב של היממה הזו, כאשר הוא היחיד שרשם ירידה - של 0.6% לרמה של 234.8 דולר ליחידה, עם שווי שוק בסך 36.62 מיליארד דולר. ריפל רשם עלייה של 0.37% לרמת 0.46 דולר ליחידה. קרדאנו עלה ב-0.11% לרמה של 0.28 דולר ליחידה. דוג'קוין הוא המנצח של היממה הזאת, לאחר שרשם את העלייה הגדולה ביותר מבין המטבעות המרכזיים של השוק - 0.95% ומחירו עומד כעת על 0.06 דולר ליחידה, עם שווי שוק בסך 9.23 מיליארד דולר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה




