תרבות ופנאי

עוז זהבי מאיים בתביעה: "מכור לסמים - הוא צריך ללכת לכלא"

עוז זהבי החליט לשים סוף להכפשות, והגיש מכתב התראה לפני תביעה לגולשת ברשתות החברתיות, שמפרסמת נגדו שקרים ואף פונה אליו ישירות. לטענתו, התכנים שפרסמה  גרמו לו לפגיעה חמורה בפרנסה ובשמו הטוב.
מערכת ice |  1
עוז זהבי (צילום אינסטגרם/ עוז זהבי, shutterstock)
עוז זהבי, השחקן הישראלי האהוב, החליט שנמאס לו. מזה תקופה ממושכת, גולשת ישראלית ברשתות החברתיות מפרסמת עליו שקרים, טוענת נגדו דברים קשים מאוד ומפרסמת תמונות שלו באמצעות AI.
כעת, זהבי החליט שעד כאן. על פי הפרסום היום (שישי) של כתב הרכילות ערן סויסה ב-ForReal מבית "ישראל היום", השחקן המפורסם החליט לעשות סוף לתופעה הבזויה והגיש מכתב התראה לפני תביעה לאותה גולשת, ששמה לא נחשף, זאת באמצעות עורך דינו דני גרינברג.
לטענתו של עוז זהבי, אותה גולשת שולחת הודעות, מפרסמת סרטונים קשים עליו, ומשגרת איומים ישירים כלפיו, במגוון פלטפורמות מוכרות כמו למשל אינסטגרם, וואטסאפ וטלגרם, שלטענתו גרמו לו לפגיעה חמורה בפרנסה ובשמו הטוב.
זהבי דורש שלא תיצור איתו יותר קשר, תסיר את כל התכנים שפרסמה, תתחייב שלא לשוב על כך בעתיד ואם לא תעשה כך - היא תישא באחריות כספית. בנוסף על כך, דרש שתשיב על כך בתוך 48 שעות, ולא - הוא יגיע איתה לבית המשפט.
אותה גולשת פרסמה בעצמה את מכתב ההתראה שקיבלה מזהבי, ואת אחד המשפטים שכתבה בעצמה נגד זהבי בו היא טענה כי: "עוז זהבי מכור לסמים ומחזיק אקדח – הוא צריך ללכת לכלא". 
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    כל הכבוד כן ירבו אחרים לשמור על עצמם והפרנסה
    רופא בכיר במרכז 07/2025/28
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לצערי, סלבריטאים נמנעים לרוב מחשיפה שלילית כדי להגן על התדמית, אך גם ‘עברייני מקלדת’ עלולים להיתקל בסנקציות אמיתיות במסגרת החוק. חשוב לזכור שהתגובות ברשת אינן אינדיפנדנטיות — הן משפיעות ישירות על פרנסתם של אנשי במה התלויים בכל לייק ובכל שיתוף!
    סגור