תרבות ופנאי
עדן הראל נשברת מול המצלמה: "לא ככה תכננתי להתחיל את החופשה"
אמש הייתה התוכנית המשותפת האחרונה שלה ושל בעלה עודד מנשה, ומיד לאחר מכן המריאו יחד עם כל ילדיהם לחופשה משפחתית. אלא שכחלק מהסערה בישראל, גם אותם הפתיעה התקיפה האיראנית
התוכנית המשותפת של עדן הראל ועודד מנשה בערוץ 14 יורדת מהמסך, אך נראה שהשניים החליטו לנצל את השינוי המקצועי בדרך הטובה ביותר. רגע אחרי הפרידה מהרצועה היומית, ורגע לפני מטח הטילים מאיראן, בני הזוג ארזו את חפציהם ויצאו לחופשה משפחתית מורחבת יחד עם ילדיהם המשותפים.
הראל בחרה לשתף את המוני עוקביה ברגעים האינטימיים מתוך שדה התעופה דרך חשבון האינסטגרם שלה. בסטורי שהעלתה, שיתפה סרטון שבו היא ועודד אוחזים יד ביד בדרך לטרמינל, לצד הכיתוב: "החופשה המשפחתית שלנו יצאה לדרך".
מיד עם נחיתתם ביעדם, גילתה הראל על חידוש הלחימה. בעקבות כך היא שיתפה בסטורי בעמוד האינסטגרם שלה על המחשבות: "טוב לא ככה תכננתי להתחיל את החופשה המשפחתית שלי ולתפוס את עצמי באמצע אירוע מטורף עם איראן שאני עדיין לא יודעת איך לקרוא לו", שיתפה.
עוד ב-
צפו בדבריה:
כזכור, ממש רגע לפני ההמראה, בנם החייל, התקשר אליהם בשיחת וידאו. הראל שיתפה את הגולשים בסיטואציה המשפחתית המורכבת וכתבה: "החייל שלנו התקשר לפני עלייה למטוס, הם יוצאים לשטח אז נתנו להם רגע".
מתוך אינסטרם: edenharelmenashe@
כזכור, ממש רגע לפני ההמראה, בנם החייל, התקשר אליהם בשיחת וידאו. הראל שיתפה את הגולשים בסיטואציה המשפחתית המורכבת וכתבה: "החייל שלנו התקשר לפני עלייה למטוס, הם יוצאים לשטח אז נתנו להם רגע".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.קצת פרטפורציות בחייםדבי 06/2026/08הגב לתגובה זו0 0מסכנה... נהרסה לה החופשה... איפה את חיה??סגור



