השוק

עופר ינאי פותח את הכיס: זה השכר המפנק שיקבל המנכ"ל החדש

התנאים של מנכ"ל נופר אנרגיה החדש שייכנס בקרוב לתפקיד, עמי לנדאו, נחשפים: מרכב אאודי Q5, דרך מניות בשווי 3.5 מיליון שקל ומענקי ענק ועד שכר חודשי שמן במיוחד. זה הסכום שיקבל
מערכת ice | 
עופר ינאי (צילום shutterstock, ויקיפדיה/ רונן פדידה)
קבוצת נופר אנרגיה בבעלותו של איש העסקים עופר ינאי, חוותה טלטלה של ממש אחרי התפטרותם של המנכ"לים המשותפים, נדב טנא ושחר גרשון. השבוע, דירקטוריון החברה בחר בעמי לנדאו, מנכ"ל אלייד (Allied) תשתיות ב-8 השנים האחרונות, למנ"כל החדש של החברה.
היום (שישי) פרסמה החברה את השכר והבונוסים שיקבל המנכ"ל החדש. בזימון לאספת בעלי המניות של החברה נקבע כי לנדאו ייכנס לתפקיד החל מיום 1 בפברואר 2026 או במועד מוקדם יותר, ככל שתקופת ההודעה המוקדמת של המנכ"ל המיועד אצל מעסיקו הנוכחי תקוצר. 
במסגרת תקופת העסקתו כמנכ"ל בנופר אנרגיה, עבור 100% משרה כמנכ״ל, יקבל שכר גבוה של 208 אלף שקל ברוטו לחודש. היינו כ-2.5 מיליון שקל בשנה. בנוסף על כך, ייהנה לנדאו ממענק חד פעמי להצטרפות בסך של 6 משכורות - היינו: כ-1.2 מיליון שקל מענק הצטרפות.
נוסף לכך, יזכה למענק חתימה בסך של 2 מיליון שקל  (מענק שתלוי באם יועסק במשך 3 שנים. יוחזר יחסית במידה ויתפטר לפני). מענק שנתי על פי ביצועים: יכול להגיע לעד 10 משכורות, היינו כ-2 מיליון שקל נוספים. לנדאו גם יהיה זכאי למניות בשווי 3.5 מיליון שקל בשנה.
וזה ממש לא הכל. המנכ"ל החדש גם ייהנה מרכב מסוג אאודי Q5, או רכב אחר שווה ערך. סה״כ התגמול השנתי של המנכ"ל החדש: 9.07 מיליון שקל בשנה שיחולק בצורה הבאה: שווי השכר - 3.49 מיליון שקל בשנה, מענק - 2.08 מיליון שקל ותשלום מבוסס מניות - 3.5 מיליון שקל. יש לציין כי על אף השכר הגדול אותו ירוויח המנכ״ל החדש, מדובר עדיין בתגמול שיהיה נמוך משמעותית מקודמיו בתפקיד.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה