השוק

עמוס לוזון הביס את עופר ינאי: "הייתי עולה גם ל-6 מיליארד שקל"

קבוצת לוזון ניצחה את עופר ינאי בהתמחרות ותגדיל את החזקותיה בדוראד ל-33.75%. עמוס לוזון חגג את הניצחון בבית המשפט ולא שכח לעקוץ את ינאי: "התחנה הייתה הולכת לאיבוד"
מערכת ice |  1
עופר ינאי, עמוס לוזון (צילום נעם גלאי, shutterstock, סיון פרג')
סוף הסיפור. קבוצת לוזון של איש העסקים עמוס לוזון ניצחה את עופר ינאי בהתמחרות ותגדיל את החזקותיה בדוראד ל-33.75%. הקבוצה תרכוש נתח של 16.875% לפי שווי חברה של 4.4 מיליארד שקל, מהלך שמסיים באופן סופי את סכסוך השותפים סביב ההיפרדות מהחברה.
מי שכמובן יוצא מרוצה מהסוף לסאגה המתישה הזו הוא עמוס לוזון, שסיפר ל"כלכליסיט" הבוקר (ראשון): "מיד כשהם יצאו להתייעצות הבנתי שהמשחק נגמר ואני לוקח. קניתי את המניות במחיר מצוין, ואני יודע מה אני מתכוון לעשות בתחנה הזו".
לוזון הוסיף ועקץ את ינאי לסיום: "עשיתי עסקה מצוינת והייתי מוכן לשלם גם הרבה יותר. היה לי אישור דירקטוריון להציע מחיר לפי שווי של עד 6 מיליארד שקל. אם ינאי היה זוכה, הוא היה חובר לאדלטק - והתחנה הייתה הולכת לאיבוד".
כזכור, מיד לאחר החלטת בית המשפט שתו של עמוס, אור לוזון, תקפה בחריפות את עופר ינאי, הבעלים של נופר אנרגיה והפועל תל אביב: "מר עופר ינאי שחשב שהוא יכול לקנות את אבא שלי המלך, הווינר, שחשב שהוא יכול לקחת מאבא שלי את מפעל חייו בעשור האחרון, שגרם לאבא שלי לכל כך הרבה רע". 
לסיום כתבה לוזון: "לסיום סיומת נכנס שלום בהתנשאות וצחק על על אבא שלי שאין לו כסף ויש לו זמן לבזבז ונחשו מי קנה את מי? זה ש'אין לו כסף' קנה את עופר ינאי בדילוגים, צוחק מי שצוחק אחרון מותק".
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    ינאי יודע שנופר חברת פיקציה
    אחלה לוזון 03/2026/29
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ודוראד אימפריה ! הוא יכול לספר לעצמו סיפורים אבל האמת היא שהוא היה מת לעיסה כי נופר לא תאריך ימים. לא סתם כל אנשי כספים עזבו יחד והקימו חברה...וחברה שעלתה כמעט 370 אחוז!!
    סגור