השוק
קאנומד מדווחת על תוצאותיה הכספיות לשנת 2020: האם הצליחה לייצר רווח?
חברת הקנאביס מדווחת על הכנסות בהיקף של כ-17.9 מיליון שקל לשנה כולה, בהשוואה להכנסות של כ-5 מיליון שקל במחצית הראשונה של 2020, מצבת מזומנים ליום 31.12.2020 של כ-5.7 מיליון שקל והון עצמי בהיקף של כ-27.1 מיליון שקל
קאנומד מדווחת היום (רביעי) על תוצאותיה הכספיות לשנת 2020 ובמוקד: ההכנסות בשנה החולפת הסתכמו בכ-17.9 מיליון שקל, בהשוואה לכ-5 מיליון שקל במחצית הראשונה אשתקד. בחברה מסבירים כי ב-2020 החלו למכור את תוצרת חוות משואה, וכן כי ההכנסות כוללות את הפעילות של בתי המרקחת.
יצוין כי המיזוג עם ביופארם התבצע במרץ אשתקד, כלומר התוצאות ל-2020 הינן לתקופה אפקטיבית של 9 חודשים וכוללות הוצאות חד פעמיות בגין המיזוג. באפריל 2020 נרשמו הכנסות נוספות של כ-1.6 מיליון שקל, אשר נזקפו על פי כללי החשבונאות ישירות להון העצמי.
הרווח הגולמי כולל השפעת שינויים בשווי הוגן של נכס ביולוגי הסתכם בשנה החולפת בכ-4.8 מיליון שקל (כ-2 מיליון שקל במחצית הראשונה של 2020). לחברה יתרות מזומנים ושווי מזומנים ליום ה-31 בדצמבר 2020 בהיקף של כ-5.7 מיליון שקל, בשל גיוס הון שהחברה ביצעה בינואר 2020 ומזומנים שנצברו מפעילות בתי המרקחת. ההון העצמי של החברה נכון לסוף שנת 2020 עמד על כ-27.1 מיליון שקל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


