רכילות עסקית
יו"ר אלקטרה נדל"ן גיל רושינק מתרגש: "תודה רבה למי שבחר בי"
יו"ר אלקטרה נדל"ן, המשמש גם כמרצה באוניברסיטת תל אביב, קיבל היום תעודת הצטיינות בהוראה, וחשף סיפור משפחתי על אביו עם מסר: "תשקיעו בהשכלה שלכם, קנו את החכה שתאפשר לכם לדוג את הדגים הכי טריים יום אחרי יום ולא רק פעם אחת"
גיל רושינק, יו"ר חברת אלקטרה נדל"ן, חברה העוסקת בניהול קרנות ושותפויות להשקעה בנדל"ן בארה"ב כשותף מנהל עבור שותפים מוגבלים, מתרגש היום (רביעי) עם קבלת תעודת הצטיינות.
מדובר בתעודה שניתנה לו בעבודתו השנייה כמרצה בפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב - בקורס בו הוא מלמד בתואר שני במנהל עסקים, בתחום השקעות נדל"ן.
יו"ר חברת השקעות הנדל"ן, סיפר לאחר הזכייה: "כשהייתי ילד, אבא שלי תמיד אמר לנו שאם יש לך מאה שקלים פנויים, עדיף לקנות חכה ולא דגים טריים. הוא התכוון לכך שההשקעה הכי טובה היא בהשכלה, בעולם האקדמי וברכישת תארים. גדלתי בבית שבו האקדמיה תמיד הייתה חלק משמעותי מן הדרך, בין אם אחרי הצבא, בתארים שעשיתי, ובין אם בשלב שבו הפכתי למרצה.
אז המסר שלי הוא: תמיד תלמדו, תמיד תחקרו, תמיד תשאלו שאלות. תשקיעו בהשכלה שלכם, קנו את החכה שתאפשר לכם לדוג את הדגים הכי טריים יום אחרי יום ולא רק פעם אחת.
עוד ב-
תודה רבה לאוניברסיטת תל-אביב, לפרופ’ דני בן-שחר על האמון, וכמובן לסטודנטים שבחרו בי שוב כמרצה מצטיין".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



