רכילות עסקית

מאבק הגירושין היקר בניו יורק: מי יזכה באחוזת הענק?

ביל גייטס ומלינדה לא לבד, פרשיית גירושין מעושרים מאוד ולא מאושרים בכלל מתנהלת במדינת ניו יורק ובמרכזה מיליארדי דולרים, אחוזות פאר, ופריטי אמנות בסכומי עתק
מערכת ice | 
אילוסטרציה (צילום pixbay)
המיליארדר האמריקאי ג'ון פולסון מציג בניו יורק את אחד ממאבקי הגירושין היקרים ביותר שיגעה המדינה. פולסון בן ה-65 הנפרד מאשתו ג'ני, אחרי שהשניים צברו יחד נכסים בסכומי עתק ומחזיקים יחד בנכסים שונים בשווי של מאות מיליוני דולרים.
חלוקת ההון כאן הולכת להיות עניין מורכב מאוד בגלל שהשניים לא חתמו לפני נישואיהם על הסדר ממון במקרה של פרידה. הנכס הכבד ביותר שעומד במרכז מאבק הגירושין הזה הוא אחוזת הענק שלהם בקליפורניה ששניהם מעוניינים להמשיך ולהשתמש בה.
מדובר בנכס בשווי של 110 מיליון דולר בפאלם ביץ', קליפורניה. האחוזה ממוקמת מול האוקיינוס ונקנתה על ידי בני הזוג רק בשנה האחרונה. הבית עצמו כולל תשעה חדרי שינה ועשרה חדרי אמבטיה ומתפרש על שטח עצום של כמעט שלושה דונמים.

מלבד נכס הענק השניים מחזיקים יחד בעוד שני נכנסי בשווי עתק, האחד בשווי של יותר מ-50 מיליון דולרים הממוקם בהמפטונס, וכמו כן מחזיקים השניים בעוד נכס בסכום זהה בניו יורק, ובנכסים נוספים בפורטו ריקו.
בין היתר מחזיקים השניים גם מלונות, ובין הרכוש שאמור להיכנס בהסכם מצויים יצירות אמנות בשווי של מאות מיליוני דולרים, ביניהם יצירה של של ואן גוך ששווה רק היא כ-45 מיליון דולר. התכשיטים שברשות ג'ני עצמה מוערכים בשווי של 20 מיליון דולר, ואחזקות נוספות. בנוסף לסכסוך בין השניים, פרט נוסף עלול לתרום לקשיים בהסדר הגירושין הזה והוא העובדה שג'ונסון כבר מתחזק זוגיות חדשה עם אלינה דה אלמדה, כוהנת הדיאטה בת ה-33.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה