אוכל

ההמבורגר הפופולארי מהצפון בסניף חדש בת"א: השף המוכר על התפריט

אחד ממוסדות האוכל הפופולאריים והאהובים ביותר בישראל מביא את הבשורה הקולינרית שלו היישר לסניף חדש במרכז תל אביב עם שיתוף פעולה עם אחד השפים המוכרים בישראל
מערכת ice | 
הסמטה (צילום בר פיטוסי)
בשורה קולינרית חדשה הגיעה למרכז עזריאלי תל אביב: “הסמטה”, אחת ההמבורגריות האהובות בישראל, פתחה סניף חדש בשיתוף ראשון עם השף פנדה, עידן פיינבורג. שמבטיח סמאש בורגר איכותי, עשוי מחומרי גלם מקומיים בלבד ובמחירים שמיועדים להקל על היוקר, לדבריו.
לאחר שנים של פעילות מוצלחת במטולה ואתגרים בעקבות המלחמה, “הסמטה” מוצאת בית חדש בלב תל אביב. החיבור בין דור, מייסד הסמטה, לבין פנדה יצר תפריט חדש שמחבר בין אהבת ההמבורגר הישראלי, איכות חומרי הגלם. הבעלים טוענים כי הסניף שם דגש על חוויית אוכל נגישה, עם מחירים שוברי שוק, שימוש בחומרי גלם מקומיים והקפדה על קיימות באמצעות אריזות מתכלות. זהו הסניף השני של הסמטה בתל אביב, אחרי המרכז בשוסטר, כחלק משיתוף פעולה רחב בין קבוצת פנדה לקבוצת עזריאלי.
בין המנות בתפריט ניתן למצוא את סמטת הדגל, קציצת סמאש עם צ׳דר, בצל, חמוצים, חסה ורוטב סמאש, וכן את הדגל הכפול שמגיע עם שתי קציצות סמאש גדולות. בנוסף מוגש קריספי צ׳יקן בגרמולטת עשבים לימונית עם מיונז שיפקה, חמוצים, בצל וחסה, לצד קריספי מאשרום שמציע שילוב של ריבת פרי העונה, מיונז הסמטה, חלפיניו, חמוצים וחסה.
שף פנדה מסר כי הסניף החדש ממוקד באוכל איכותי ונגיש, עם בשר מקומי מעמק יזרעאל ורטבים שהכינו צוות המטבח בעצמו, ומתחייב לאיכות הגבוהה ביותר בכל מנה שיוצאת מהמטבח. מנכ״לית קניון עזריאלי תל אביב, חן זהביאן, הוסיפה כי החיבור בין קולינריה מקומית לחשיבה חדשנית מתאים בדיוק למה שהקניון רוצה להביא לקהל המבקרים, והיא צופה שהסניף החדש יהפוך לאחד המקומות המדוברים בעיר.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה