אוכל
המסעדה הטובה ביותר בישראל נשרפה כליל: כעת התעלומה הגדולה נחשפת
אחרי השריפה המסתורית שהותירה נזק כבד והשביתה את המקום באשדוד, המשטרה שמה את ידה על החשוד במעשה. כעת נחשף המניע המפתיע מאחורי ההצתה באישון לילה
אל מסעדת "פסקדו" האהובה באשדוד שנחשבת למסעדה הטובה בישראל ואחת מהטובות במזרח התיכון, הוזעקו לפני מספר שבועות כוחות המשטרה ומכבי האש, בעקבות דיווחים חריגים על שריפה במקום. במשטרה חשדו כי מדובר בניסיון הצתה, שבו הגיע אדם באישון לילה והשליך לתוך המסעדה חומר דליק שיצר מוקד אש.
השף של מסעדת פסקדו, יחי זינו, אמר כי אין לי מושג מי שלח אותם ולמה הציתו לנו את המסעדה, זה נראה כמו מעשה קונדס של ילדים". יחי חשף את הזנק הגדול וטען כי "כאשר הגיעו שוטרים ואנשי ביטוח למסעדה ונכנסו פנימה, הבנתי שהנזק הוא גדול יותר ולא ברור מתי נפתח שוב".
בינתיים, התעלומה הגדולה נפתרה אחרי שהחשוד במעשה, נער בן 16, הצליח להסתתר במשך חמישה ימים עד שנתפס ע"י המשטרה וכעת אותר בידי המשטרה, נלקח לטיפול רפואי במרכז הרפואי אסותא בעיר, ומשם למעצר ולחקירה.
עוד ב-
היום (חמישי) הוגש נגדו כתב אישום לבית המשפט המחוזי לנוער בבאר שבע, שבו הואשם הנער בהצתה, בהתפרצות לעסק ובגרימת נזק לרכוש, כאשר הסיבה לכך היא ככל הנראה מעשה קונדס כפי שחשד השף תחילה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(5):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
5.חינוךמלי 07/2026/11הגב לתגובה זו0 0חינוך מרוקאי. הנער מרוקאי חובש כיפה ,והאופנה החדשה ציציות בולטות מחוץ למכנסים. כמובן שבצבא לא יישרת ,וביהס לא יסיים. חינוך מרוקאיסגור
-
4.מעשה קונדס עאלק...אברם 07/2026/10הגב לתגובה זו0 0לכלא ל30 שנה זה מה שצריך"נער" מהסוג הזה.סגור
-
3.לכאורה פרוטקשןאזרח 1 07/2026/09הגב לתגובה זו0 0מעשה קונדס בשם פרוטקשן סביר להניח שהשף מאוים ושומר על עצמו ומשפחתוסגור
-
2.....הטובה ביותר בישראל.....הצחקתם אותימולי 07/2026/09הגב לתגובה זו0 0משתתף בצערם,אולם מפה ועד "הטובה ביותר בישראל....",המרחק הוא ענק!!!!!סגור
-
1.למה?יוסף 07/2026/09הגב לתגובה זו0 0מה המניע?סגור



