בריאות
הרופא המוכר חושף: "זו ארוחת הבוקר שלי - כך אני שומר על הלב"
קרדיולוג חושף את השיטה שלו לשמור על בריאות הלב. "אני בוחר קבוע בשיבולת שועל". כמו כן, הוא מסביר כיצד יש להכין את הדייסה באופן המיטבי
שנים רבות ארוחת הבוקר נחשבה לסעודה החשובה ביותר ביום. טעות רחבה בקרב האנשים הייתה לפיה גם מאכלים עשירים בסוכר ובכולסטרול מספקים את התוצאה הרצויה. כעת, קרדיולוג חושף מה הוא אוכל בעצמו לארוחת הבוקר, במה שהוא מחשיב לאפשרות הטובה ביותר.
"אני בוחר קבוע בשיבולת שועל", אמר ד"ר אנדרו פרימן, קרדיולוג מארה"ב, בראיון ל-Today. "באופן כללי, אני ממליץ עליה כאפשרות הטובה ביותר". שיבולת שועל כאמור, נחשבת לאופציה בולטת למי שרוצים ליהנות מסיבים תזונתיים וויטמינים, על פי המלצות מומחי הבריאות והתזונאים.
"מוטב להכין את הדייסה עם מים, ולא עם חלב או חמאה - כדי לשמור על ערך קלורי נמוך", פרימן הסביר. "מומלץ גם להוסיף לדייסה פירות יער, זרעי פשתן ואגוזי מלך - כולם מרכיבים שמספקים יתרונות בריאותיים נוספים ועשירים בסיבים".
עוד ב-
שיבולת שועל עשירה במינרלים ובוויטמינים, וכוס אחת של דייסת שיבולת שועל מבושלת מכילה כ-1.8 מ"ג ויטמין B1 (תיאמין), החיוני לייצור אנרגיה ולתפקוד מערכת העצבים. בנוסף, כוס שיבולת שועל מכילה 4 גרם סיבים תזונתיים ופחות מגרם אחד של סוכר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



