בריאות
שחקן בליגת העל בכדורגל נורה: מורדם ומונשם, מצבו קשה
שחקן השייך למועדון בני סכנין נורה ברגליו 8 פעמים זאת עקב טעות בזיהוי בסכסוך אלים בין חמולות. השחקן נמצא תחת השגחה בשעות אלה בבית החולים בו הוא מטופל. האירוע האלים התרחש סמוך לבית אחד מבני משפחתו והוא היה הקורבן של הירי, עתה הוא מורדם ומונשם ומצבו מוגדר על ידי הרופאים קשה
על פי הדיווח, השחקן נמצא תחת השגחה בשעות אלה בבית החולים בו הוא מטופל. האירוע האלים התרחש סמוך לבית אחד מבני משפחתו והוא היה הקורבן של הירי, עתה הוא מורדם ומונשם ומצבו מוגדר על ידי הרופאים קשה
נמסר כי אותו כדורגלן שהה בחנות בעת הירי בו נפצעו ארבעה גברים, אחד במצב קשה, אחד במצב בינוני ואחד במצב קל בנוסף לשחקן עצמו שגם כן במצב קשה. המשטרה פרסה מחסומים באזור כדי להצר את צעדיו של היורה.
השחקן, ששייך למחלקת הנוער של המועדון המוביל במגזר, מקבל כעת טיפול רפואי, והוא היה אמור לקח חלק במשחק מול הפועל חיפה ביום שבת בשל אי העברת המועדון בבקרה התקציבית.
עוד ב-
מהמרכז הרפואי גליל נמסר: "הובאו על ידי מד"א ארבעה פצועי ירי מסכנין. אחד הפצועים, בן 19 מאעבלין, הובא במצב קשה והוכנס לחדר ההלם, שם נאלצו הצוותים הרפואיים להרדימו ולהנשימו. בהמשך הוכנס לחדר ניתוח. פצוע נוסף, בן 20, מוגדר במצב בינוני, ושניים אחרים, בני 50 ו-18, במצב קל (שלושת הפצועים הללו מתגוררים בסכנין)".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



