משפט
רומן בין שכנים הסתיים בבית החולים: הבעל הנבגד תפס אותם על חם
תושב השרון בשנות ה-40 לחייו חשד כי אשתו מנהלת קשר עם עורך דין המתגורר בבניין. כאשר תפס את השניים מתנשקים בחדר המדרגות, העימות הידרדר לאלימות קשה שהובילה לאשפוז ולחקירת משטרה
אירוע אלים שהתרחש באחד היישובים באזור השרון הסתיים באשפוז ובחקירת משטרה, לאחר שגבר בשנות ה 40 לחייו תקף עורך דין המתגורר בבניין שבו הוא ואשתו חיים.
על פי הפרטים שחשף שמעון איפרגן באתר מאקו, הבעל חשד בתקופה האחרונה כי אשתו מנהלת רומן עם השכן, עורך דין במקצועו. לדבריו, הוא אף הזהיר אותו בעבר להתרחק ממנה ולהפסיק לשלוח לה הודעות. לפני כ-10 ימים, כך לפי החשד, ירד הבעל לחדר המדרגות בבניין לאחר ששמע רעש, ושם הבחין באשתו ובעורך הדין כשהם מתנשקים. בין השניים התפתח תחילה ויכוח מילולי חריף, אך בתוך זמן קצר העימות הידרדר לאלימות פיזית.
לפי גרסת המשטרה, הבעל הסתער על עורך הדין והכה אותו באגרופים ובעיטות בראשו ובגופו. במהלך התקיפה צעק לעברו כי הזהיר אותו בעבר שלא להתקרב לאשתו ולא לשלוח לה הודעות. כתוצאה מהאירוע נגרמו לעורך הדין חבלות קשות ושברים בגולגולת, והוא פונה לבית החולים ואושפז למשך 5 ימים.
החשוד נעצר על ידי המשטרה ובחקירתו טען כי פעל מתוך הגנה עצמית. לדבריו, ביקש מהשכן להפסיק להתעסק עם אשתו וטען כי הותקף ראשון. בהמשך שוחרר ממעצר לאחר שסנגורו, עורך הדין רותם כהן, ייצג אותו בדיון בבית המשפט. בית המשפט הורה על הרחקתו מעיר מגוריו למשך שבועיים.
עוד ב-
במקביל הועבר התיק ליחידת התביעות במשטרת מחוז חוף, שם צפויים להגיש נגדו בימים הקרובים כתב אישום בגין תקיפה הגורמת חבלה של ממש בכוונה מחמירה. במשטרה הדגישו את חומרת האירוע וציינו כי מדובר במקרה אלים שהסתיים בפגיעה קשה ובאשפוז.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(6):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
5.אני מתגרשת (ל"ת)השכנה 03/2026/08הגב לתגובה זו0 0סגור
-
4.לא עשיתי כלום (ל"ת)השכן 03/2026/08הגב לתגובה זו1 0סגור
-
3.היה צריך לשחרר אותו ללא שום הגבלותנועם 03/2026/08הגב לתגובה זו2 0האיש עשה מה שצריך.סגור
-
2.האמת, מגיע לעורך הדין שחטף מה שחטףמתנגד לאלימות 03/2026/08הגב לתגובה זו5 0האם למד לקח? נראה בהמשךסגור
-
עודBogdan 03/2026/08הגב לתגובה זו0 0האמת!לא קיבל מספיק מכותסגור
-
1.קרמה איז אה ביטש (ל"ת)מאשפז בוגדים 03/2026/08הגב לתגובה זו3 0סגור



