-
רשות החשמל יוצאת במכרז לשירותי ניו מדיהרשות החשמל המפקחת רגולטורית על משק החשמל הישראלי יוצאת למכרז על שירותי ניו מדיה עבורה - כך על פי אתר יפעת מכרזים. הפעילות תכלול את ניהול עמוד הפייסבוק של הרשות, פרסום ועריכת מידע באתר, מענה לשאלות צרכנים בפייסבוק, הגדלת העוקבים, עריכה גרפית, תפעול ערוצי היוטיוב, אינסטגרם, טוויטר ועוד. כמו כן, הרשות כוללת במכרז מתן שירותי דוברות, יח"צ ואסטרטגיה במידת הנדרש.
-
המותג הבינלאומי של דיזל מפרגן לפעילות האינסטגרם של דיזל בישראלמותג האופנה דיזל העולמי יצא לאחרונה בשת"פ עם צלם האופנה טרי ריצ'רדסון, שבמסגרתו הוצגה תערוכה שבה 50 צילומים המבטאים את הפילוסופיה של דיזל שבמרכזה "50 חוקים לחיים מלאים". בישראל, דיזל המקומית הציגה פרשנות מיוחדת לפרויקט: גיוס מובילי דעת קהל ואושיות, שנתבקשו לבחור חוק אחד (מתוך ה-50) שמדבר אליהם ולצלם את הפרשנות האישית שלהם. במטה דיזל העולמית אהבו את המהלך של הנציגות הישראלית ובחרו לשתף בעמוד הרשמי שלהם פרשנויות ישראליות לתערוכה. בין המשתתפים בפרויקט: יעל גולדמן ואורי פפר, דנה גרוצקי, שביט ויזל, יערב בינבנישתי, סתיו סטרשקו נטלי דדון ועוד.
-
לקראת חודש המודעות לפסוריאזיס: קמפיין בטלוויזיה ובסושיאלאגודת הפסוריאזיס הישראלית יוצאת בקמפיין גיוס חברים, הכולל עדויות של חולי פסוריאזיס, תחת הכותרת "פסוריאזיס היא מחלה מחברת". הקמפיין יעלה לרגל חודש המודעות למחלת הפסוריאזיס וימשך F-3 שבועות במסגרת זמן קהילה בערוצי הטלוויזיה וכן יפורסם בהרחבה ברשתות החברתיות, פייסבוק, אינסטגרם ויוטיוב. משרד הפקה: VEO - smart video, במאי: רודריגו גונזלס, יח"צ ומדיה חברתית: נאוה עינבר.
-
תוכנית הלימודים שמאפשרת להבין את צעירי המחרתוכן מקודם |


