בארץ
לקראת יום הזיכרון: זו המלגה שתוענק לחיילים בודדים
בימים בהם אנשים רבים מחפשים דרכים להנציח את יקיריהם, המרכז לחיילים בודדים לזכרו של מייקל לוין, מציע דרך אחרת להנצחה על ידי "מלגת חיים"

המרכז לחיילים בודדים לזכרו של מייקל לוין, מפרסם היום (שלישי) הזדמנות להנציח את זכר הנופלים, חיילים ואזרחים, באמצעות תמיכה בחיילים בודדים משוחררים, שפונים ללימודים אקדמיים.
המלגה מכסה הוצאות חיוניות כמו שכר דירה, מזון ותחבורה, ומאפשרת לחיילים בודדים משוחררים להתמקד בלימודיהם האקדמיים. המשפחות התורמות לא רק מנציחות את זכר יקיריהן, אלא גם זוכות להיות חלק מהתקדמותם של הסטודנטים, לראות כיצד הזיכרון הופך למנוף לצמיחה ולהצלחה.
סא"ל (במיל') ליאורה רובינשטיין, מנכ"לית המרכז אמרה: "כל אדם שנפל הותיר אחריו לא רק משפחה, אלא גם חלומות וערכים. באמצעות 'מלגת חיים', משפחות יכולות להנציח את יקיריהן בדרך חיה ומתמשכת, על ידי פתיחת דלתות לעתיד טוב יותר עבור חיילים בודדים משוחררים".
עוד הוסיפה רובינשטיין כי: "בתקופה זו, כשכל כך הרבה משפחות מחפשות דרך להנציח את יקיריהן, אנחנו מציעים אפשרות שהיא גם זיכרון וגם עשייה, גם כאב וגם תקווה, זו הזדמנות להפוך את הזיכרון למשהו חי ונושם, שממשיך להשפיע ולשנות חיים".
עוד ב-
נציין כי המרכז לחיילים בודדים מעניק ליווי בשתי תוכניות במקביל, אחת לחיילים בודדים עולים והשנייה לחיילים בודדים ישראלים חסרי עורף משפחתי. במסגרת התוכניות העמותה מעניקה ליווי אישי ומקצועי של עובדות סוציאליות ורכזים, וליווי ארוך טווח לפני הגיוס, במהלך השירות הצבאי וחמש שנים לאחר השחרור.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה