בארץ
מקורבו של נתניהו לשעבר: "ידחו את הבחירות בחצי שנה"
עד המדינה ב"תיק 4000" מעריך כי הבחירות יידחו, או שתהיה פה מלחמה. חפץ: "אני לא רואה אותו [נתניהו] הולך לבחירות מרצון"
ניר חפץ שימש כדובר ויועץ התקשורת של משפחת נתניהו וכמנהל מטה ההסברה של הליכוד. בעקבות העמדתו לפלילים של ראש הממשלה בנימין נתניהו, והחקירה במסגרת "תיק 4000", חתם חפץ על הסכם עד מדינה ומבקר בחריפות את המשפחה מאז.
היום (שלישי), חפץ התראיין ל-103FM והעריך כי הבחירות יידחו: "באיזשהו שלב נתניהו החליט שבמאזן בין טובת המדינה כאשר היא מתנגשת עם טובתו האישית בצורה כבדה - הוא מעדיף את טובתו האישית".
חפץ הוסיף: "אני לא רואה אותו הולך לבחירות מרצון כשיש משפט פתוח ובסקרים הוא מפסיד. או שתהיה פה מלחמה או שידחו את הבחירות בחצי שנה".
ניר חפץ, יועצו לשעבר של נתניהו, העריך כי הבחירות יידחו: "באיזשהו שלב נתניהו החליט שבמאזן בין טובת המדינה כאשר היא מתנגשת עם טובתו האישית בצורה כבדה - הוא מעדיף את טובתו האישית. אני לא רואה אותו הולך לבחירות מרצון כשיש משפט פתוח ובסקרים הוא מפסיד. או שתהיה פה מלחמה או שידחו את… pic.twitter.com/e0IYvAVwMb
— 103FM (@radio103fm) December 23, 2025
חפץ הוסיף: "אני לא רואה אותו הולך לבחירות מרצון כשיש משפט פתוח ובסקרים הוא מפסיד. או שתהיה פה מלחמה או שידחו את הבחירות בחצי שנה".
עוד ב-
כזכור, במסגרת התכנית "אופירה ולוינסון" חפץ טען כי אב הבית במעון ראש הממשלה לשעבר, אפי אזולאי, קיבל טובות הנאה מחברה שסיפקה שירותי מחשוב לבלפור. בעקבות כך, נפתחה חקירת משטרה בנושא.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



