בארץ

מרדכי דוד מכריז מלחמה נגד כנופיית פשע: "אנחנו נעשה סדר"

פעיל המחאה מרדכי דוד החליט להכריז מלחמה על כנופיית הילדים SSQ שמטילה אימה על תל אביב. בסרטון שהעלה לרשתות הוא חושף איך בכוונתו ללכוד אותם בעצמו, ותוקף בחריפות את המשטרה: "אין משטרה במדינת ישראל"

מרדכי דוד (צילום אבשלום ששוני/פלאש 90)
פעיל המחאה ויו"ר עמותת פעילי הימין "אחים לצדק", מרדכי דוד, מוכר בעיקר מפעולות החסימה שהוא מוביל נגד אישי ציבור בכירים ואנשי תקשורת, בהם נשיא העליון לשעבר אהרון ברק, ראש הממשלה לשעבר אהוד ברק והעיתונאי גיא פלד.
כעת, בסרטון חדש שהעלה לרשתות החברתיות, דוד מפנה את זעמו לכיוון שונה לחלוטין ומכריז מלחמה פומבית על כנופיית "SSQ" – התארגנות אלימה של ילדי מסתננים ועובדים זרים מדרום תל אביב, שמבצעת מעשי שוד וביזה ברחבי העיר.
בסרטון יוצא דוד בהצהרה חד משמעית וקורא לעוקביו להפסיק להתלונן מאחורי המקלדת ולהתחיל לפעול: "בקשר לכנופיית SSQ הזאת של ילדי המסתננים," הוא פותח את דבריו, "במקום כמו כולם ברשת להתלונן 'איך עושים לנו את זה', בואו נעשה מעשה. אנחנו יצאנו לרחובות מול השמאלנים – אותו דבר פה".
דוד מפרט את התוכנית הלא שגרתית שלו, שמבוססת על מארב יזום: "כל הקבוצה שלי הולכים להגיע, אני הולך להביא את כולם לדרום תל אביב. נגיע ונברר את האזורים שהם מסתובבים בלילות, כל הכנופייה".
בסרטון, דוד קורא לעוקביו להפסיק להתלונן מאחורי המקלדת ולהתחיל לפעול. הוא חושף תוכנית פעולה חריגה ונועזת במטרה למגר את התופעה בעצמו. התוכנית שלו מבוססת על מארב: הוא מתכוון להגיע עם קבוצתו לאזורים בדרום תל אביב שבהם מסתובבים חברי הכנופיה בלילות, ולהשתמש בילד שילך לבדו ברחוב כ"פיתיון".
לדבריו של פעיל המחאה, הם ילכו להתחבא בצד, ימתינו שהעבריינים הצעירים ייגשו לשדוד את אותו ילד - ואז ינקו עליהם על מנת ולתפוס אותם על חם. בנוסף, דוד מצהיר כי לאחר שילכדו אותם, בכוונתם לחקור אותם בשטח כדי "להוציא מהם מי שלח אותם".
פעיל הימין לא חוסך בביקורת נוקבת ממשטרת ישראל, ומאשים אותה בהפקרת האזרחים. הוא עוקץ את התנהלות כוחות האכיפה בזלזול, לטענתו, המשטרה רק "רושמת איזה רישומים על הנייר" ולא מבצעת פעולות יזומות.
"אם אין משטרה במדינת ישראל, והם יודעים לבוא רק כשאני חוסם איזה שמאלני ו-400 שוטרים מחכים לי בבית המשפט כשאני מגיע, אבל הם לא יודעים בלילות לתפוס... הדבר הכי פשוט: לשלוח פיתיון, איזה ילד, להתחבא בצד ולתפוס על חם", אמר דוד.
את דבריו הוא סיכם בקריאה להצטרפות: "אז אנחנו נעשה את זה. נביא איזה ילד שילך ברחוב בלילה באזורים האלה, אני אתפוס אותם על חם בדוק איך שהם באים לשדוד, וגם נוציא מהם מי שלח אותם. וזהו, אם המשטרה מפקירה אנשים ולא עושה כלום, ורושמת איזה רישומים על הנייר... אז אנחנו נעשה מעשה. מי שרוצה שיצטרף, לא ידבר, אנחנו נעשה סדר באופן חוקי".
תגובות לכתבה(11):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 10.
    אין ספק שיש מישהוא מאחוריהם
    נוי 05/2026/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    עם כל הבטחון והתעוזה פעם אחרי פעם לתקוף באכזריות אזרחים תמימים . חייבים לעשות לזה סוף ולהדיר אותם מהמדינה לדעתי הם מקבלים כסף, כדי לפעול בצורה אכזרית כלפי האזרחים. אם זה השמאל או איראן או כל גוף שרוצה ליצור כעוס במדינה. חייבים למגר אותם מפה.
    סגור
  • 9.
    אלוהים איזה טמבל
    יריב 04/2026/28
    הגב לתגובה זו
    1 2
    הוא חושב שהוא יבוא לילדים העבריינים ויגיד אני חוסם אותכם זהו אתם לא יכולים לזוז, ואז הם ירו או ידקרו אותו ??
    סגור
  • 8.
    עם ישראל אוהב אותך (ל"ת)
    י 04/2026/28
    הגב לתגובה זו
    2 4
    סגור
  • 7.
    דפוק
    דוד 04/2026/28
    הגב לתגובה זו
    2 2
    תהייה אתה הילד שישמש פיתיון
    סגור
  • 6.
    הוא לא יוצא נגד הילדים שהרגו את ימנו כי הם יהודים הוא
    נמרוד 04/2026/28
    הגב לתגובה זו
    2 1
    בא רק נגד ילדי מסתננים קיבל הוראות מבן גביר
    סגור
  • טען עוד
  • לדעתי חלקם או כוחם לא יהודים
    נוי 05/2026/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הם דיברו בערבית, השתקפו את הנערה בת ה-12
    סגור
  • 5.
    אמן אבל הוא ילד צעצוע
    משה 04/2026/28
    הגב לתגובה זו
    0 1
    חכם על פנסיונרים, מה כבר יכול לעשות מול עבריינים אלימים - יאכלו אותו בלי מלח
    סגור
  • 4.
    אתה בדרך לממשלה
    יהודה 04/2026/28
    הגב לתגובה זו
    1 0
    תצליח
    סגור
  • 3.
    זה כבר יותר יועיל לתפוס גויים שמתעללים ביהודים (ל"ת)
    גלי לביא האגדי 04/2026/28
    הגב לתגובה זו
    2 0
    סגור
  • 2.
    דוד עברין צעצוע שנחשד בדברים חמורים.אולי ילד כאפות דחו
    חח מאיים על הכנופיות 04/2026/28
    הגב לתגובה זו
    0 1
    הכנופיות ממש מתמלאות פחד מהעבריין צעצוע. אולי היה ילד כאפות דחוי ולא הצליח בלימודים? שירת בצבא העבריין דמיקולו? אולי לא שירת בצבא הגיבור שנטפל לאנשים שנגד אלימות. העבריינים מהכנופיה יחזירו לו. הם לא כמו הפראיירים והקשישים שהוא פוגע בהם. שופט בית משפט עליון בן 87 !! גיבור גדול. כלומניק אמיתי
    סגור
  • 1.
    אנרכיה
    ר. 04/2026/28
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כעת הממשלה שולחת את העבריינים שלה לטפל בעבריינים שלוקחים השראה מהעבריינים שלה. במקום הבסיג' של העבריין הטרוריסט
    סגור