תקשורת ומדיה
דן שילון חוטף: "מסית רעיל, בודד ואומלל שלא מעניין אף אחד"
לאחר שכינה את שרון גל "חתיכת אידיוט", דן שילון סופג ביקורת ממני אסייג: "מה שלדעתי הכי מתסכל את הקשיש הנרגן והמסית הרעיל: ששרון גל יושב במקום שהוא פעם ישב בו ועושה את זה ביתר רהיטות, כישרון וחן בזמן שהוא צולל אל תהום הנשיה כשהוא מלא במרמור"
לאחר שהתעמת עם הסופר והמשורר איל מגד לעיני המצלמות, המגיש שרון גל הוביל לאחרונה ריאיון סוער עם איש התקשורת דן שילון בעקבות פוסט חריג שפרסם בפייסבוק ובו הוא השווה בין ראש הממשלה בנימין נתניהו לבין ניקולאה צ'אושסקו.
בריאיון בערוץ i24NEWS, גל ביקש את התייחסותו של שילון לפוסט השנוי במחלוקת ששיתף ברשת החברתית, בו נרשמה השוואה בין נסיעתו של נתניהו לוושינגטון לבין בריחתו של שליט רומניה לשעבר, ניקולאה צ'אושסקו.
במהלך השיחה, שילון איבד את סבלנותו מול שרון גל וכינה אותו בכינוי בזוי בשידור חי. "תגיד, אתה יודע שאתה חתיכת מטומטם? מטומטם, אין לי מילה אחרת", אמר שילון לגל.
בהמשך, איש התקשורת הוותיק תקף את ערוץ הטלוויזיה ועובדיו והשתמש בכינוי "חבורה של אידיוטים" לאחר שלטענתו המשיכו להתמקד בפוסט שפרסם נגד נתניהו. האירוע עורר הדים וגרר תגובות ברשתות החברתיות, ביניהן את תגובתו של התסריטאי מני אסייג, המוכר בין היתר כיוצר סדרת הטלוויזיה "שנות ה-80".
בציוץ שפרסם בחשבון ה-X שלו, מני אסייג שיתף את עוקביו ברשת בעמדתו בנושא: "אני אסביר לכם מה לדעתי הכי מתסכל את הקשיש הנרגן והמסית הרעיל: ששרון גל (כן המזרחי הזה מטירת כרמל) יושב במקום שהוא פעם ישב בו, ועושה את זה ביתר רהיטות, כשרון וחן, בזמן שהוא צולל אל תהום הנשיה כשהוא מלא במרמור, בודד ואומלל שכבר לא מעניין אף אחד, מה שגורם לו להסית כמו מטורף כדי שייזכרו שהוא עדיין חי. גולם במעגל".
עוד ב-

(צילום: mennyassyag@)
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.אלהים ישמורNRMG 07/2026/30הגב לתגובה זו0 0זה מה שקורה מעל גיל 80. אני בן 73 ואני מקווה שאלך לעולמי לפני שאגיע למצב כמו של דן שילון. לא צריך לכעוס עליו אלא לרחם עליו. אני זוכר אותו לפני 40 שנים במלוא כוחו ובא לי לבכות כשאני רואה מה השנים עשו לו.סגור



