תקשורת ומדיה
תמיכה בשוק הטלוויזיה הישראלי: כנס של טקס האמי הבינ"ל יתקיים בארץ ב-2014
חברת ההפקה וההפצה 'דורי מדיה' תארח כ-100 אנשי טלוויזיה בכירים, בהם מפיקים ובעלי אולפנים, שייפגשו בעצמם עם אנשי התעשייה הישראלית
חברת דורי מדיה תארח את ראשי תעשיית הטלוויזיה והיוצרים, במסגרת כנס של טקס האמי הבינ\"ל. האירוע יתקיים בירושלים באמצע חודש יוני הקרוב.
במסגרת האירוע, צפויים להגיע לארץ כ-100 אנשי טלוויזיה בכירים, מכל תחומי הטלוויזיה, בהם מנהלים, מפיקים, במאים, יוצרים ובעלי אולפנים, שייפגשו עם בכירי ענפי התקשורת, הפרסום והקולנוע בישראל.
עד כה זכו 2 הפקות ישראליות בפרס האמי הבינ\"ל: ב-2000 זכה הסרט קאפו של דני פארן בקטגוריית סרט תעודה, ובשנת 2009 זכתה בטקס הסדרה רמזור בקטגוריית הסדרה קומית. \'דורי מדיה\' עצמה הייתה מועמדת פעמיים לפרסים בקטגוריית הטלנובלה הטובה ביותר עבור הסדרות דייט בליינד בשנת 2010 ולה לולה ב-2008.
כזכור, נדב פלטי, נשיא ומנכ\"ל \'דורי מדיה\', נבחר ב-2011 לכהן כיו\"ר טקס הגאלה של האמי הבינ\"ל והיה לאיש התקשורת הישראלי היחיד שכיהן בתפקיד היוקרתי. פלטי אמר היום: \"מדובר בהישג גדול ובהבעת אמון של ה-International Academy בתעשיית הטלוויזיה הישראלית. ה-Academy הוא ארגון בעל חשיבות רבה לכל מי שעוסק בתוכן טלוויזיוני ומטרתו העליונה היא לקדם את העשייה הטלוויזיונית ברחבי עולם. עצם הבחירה לבוא לישראל מעידה כי גם בעולם רואים את התעשייה הפורחת בארץ ומודעים למעמדה העולה של ישראל כיצרנית תוכן טלוויזיוני בינ\"ל משובח\".
מנכ\"ל ונשיא טקס האמי הבינ\"ל, ברוס ל. פייזנר, הוסיף: \"אני משוכנע כי האירוע יאפשר למשתתפיו הזדמנות נדירה לבחון מקרוב את ההתפתחויות האחרונות בתחומי המדיה, הטכנולוגיה והתרבות באזור\".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


