תקשורת ומדיה

אלדד יניב מפתיע: "בומרים שיפוטיים, יהיו מלא הדר מוכתר"

חובב הפרובוקציות אלדד יניב מחליט הפעם לא לתקוף, אלא להגן. העליהום בימים האחרונים על הדר מוכתר גורם לו לפרסם ציוץ בו הוא מגן עליה
מערכת ice | 
אלדד יניב (צילום בן קלמר, פלאש 90)
בימים האחרונים תופעת הדר מוכתר חטפה יותר ממכה קלה בכנף. היא צולמה אומרת כי תשב רק עם ביבי, אתמול התראיינה אצל אמנון לוי בה התגלה כי הפשקווילים נגדה שהופצו ברחבי בני ברק היו פרי עבודתה ותומכיה. התגובות ברשת בימים האחרונים כנגד מוכתר הפכו להיות פחות ופחות תומכות.

אלדד יניב אשר ידוע בכך שהוא אוהב לתקוף פוליטיקאים ותקף את הפוליטיקאים מכל הקשת הפוליטית בין אם זה בנימין נתניהו, בני גנץ ואף את מפלגת מרצ. הפעם, יניב החליט כי הוא יגן על מוכתר וצייץ בטוויטר – "תצחקו על הדר מוכתר. על השפה. הסגנון. תתנשאו חופשי. היא ריקנית לדעתכם. בדיחה. הפוליטיקאים שלכם רציניים. כן. כן", לטענתו, הצעירים עם מוכתר והתוקפים פשוט לא מהדור שלה – "אתם בומרים שלא מוכנים להקשיב לילדים שלכם בלי לשפוט. בפעם הבאה – שזה בערך עוד שנה – יהיו מלא מוכתרים".
 
על ציוצו זה יניב קיבל לא מעט תגובות שלא הסכימו איתו כגון "אני אכן בומר, ולמזלי הילדים שלי לא נשמעים ככה", "דווקא בגלל שאני מקשיב לבת שלי שהיא בגיל של הדר מוכתר, אני חושב עליה את כל הדברים הרעים שכתבת. כן, היא ריקנית, היא בדיחה והיום התברר שגם נוכלת." בנוסף, גם אותם צעירים שיניב טוען שתומכים בה הגיבו – "אתה בומר שאתה חושב שהיא מייצגת את הדור שלי".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה