מינויים
אחרי סערת אמיר איבגי: זה ראש מערכת החדשות בגל"צ
חודש וחצי אחרי ההודעה המשותפת של ראש מערכת החדשות בגלי צה"ל אמיר איבגי וממלאת מקום מפקדת התחנה גלית אלטשטיין, גל"צ מודיעה על מינוי חדש שיחליף את איבגי
חודש וחצי עברו מאז ההודעה על פרישתו של אמיר איבגי מתפקידו כראש מערכת החדשות של גל"צ, שנערכה חודש אחרי תקרית המינוי התמוהה בינו ובין מפקדת התחנה גלית אלטשטיין. נזכיר כי, מהתחנה הצבאית גל"צ נמסר אז כי ממלאת מקום מפקדת גל"צ, אלטשטיין וראש מחלקת החדשות, איבגי, סיכמו בהחלטה משותפת על סיום תפקידו של האחרון כמנהל המחלקה והמשך פעילותו כמגיש יומן הצהריים. אמיר יסיים את תפקידו בזמן הקרוב, לאחר שימונה לו מחליף ובתום הליך חפיפה מסודר.
הבוקר נמסרה הודעה לעובדי התחנה ובה הודעת מינוי למי שיחליף את איבגי בתפקידו - העיתונאי אילן ליאור מונה לראש מחלקת החדשות של גלי צה"ל. ליאור מונה לראש מחלקת החדשות של גלי צה״ל ויכנס לתפקיד בקרוב אחרי חפיפה עם איבגי.
בהודעה מטעם גל"צ נמסר כי, "ליאור, עיתונאי ותיק עם ניסיון מצטבר של שני עשורים בעולמות העיתונות והתקשורת האלקטרונית והכתובה", ראש מערכת החדשות הנכס שימש בשנים האחרונות כעורך הראשי של מהדורת "השבוע" בכאן 11 ובנוסף ערך תוכניות רדיו בתאגיד.
בתפקידו הקודם לזה, שימש כעורך תוכניות בערוץ 10 (כיום 13) ופעל שנים ארוכות ככתב מוביל ב"הארץ" וברשות השידור. את שירותו הצבאי עשה בגלי צה״ל ככתב ואחר כך צבר ניסיון כעורך וכמגיש תוכניות אקטואליה, יומנים ומהדורות חדשות במחלקת החדשות של התחנה.
גלית אלטשטיין, מ"מ מפקדת גלצ והעורכת הראשית: ״אני שמחה לבשר על הצטרפותו של אילן לצוות ההנהלה של גלצ ובטוחה כי ניסיונו הרב יאפשר לו להוביל בבטחה את מחלקת החדשות של גלצ לעבודה עיתונאית מקצועית והישגית״.
עוד ב-
ליאור עצמו הגיב על המינוי ומסר, "אני נרגש לחזור לגלי צה"ל, המקום שבו התחלתי את דרכי בעיתונות והיה לי תמיד בית. אוביל בגאווה את מחלקת החדשות תוך מתן דגש על ערכי השידור הציבורי״.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(5):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.מינוי ראוי. בהצלחה ליאור. איבגי סגור בליכוד (ל"ת)Anj 11/2021/28הגב לתגובה זו0 0סגור
-
3.בהצלחה לאילן!מעיין 11/2021/28הגב לתגובה זו2 1מינוי מקצועי. מגיע לו.סגור
-
2.מינו איש שמאל קיצוני למנהל החדשות בגל"צ. (ל"ת)הפיתרון 11/2021/28הגב לתגובה זו2 1סגור
-
מינו עיתונאי שמבין חדשותעודאידיוט 11/2021/28הגב לתגובה זו1 0זה כבר טוב יותר ממה שהיה שם עד כה...סגור
-
1.זורקים את מי שלא מתאים לשמאל הקיצוניימני 10 מעלות 11/2021/28הגב לתגובה זו2 2אמרת כתב הארץ אמרת הכלסגור



