מדדים ומחקרים

אלטשולר שחם מסעיר את הבורסה, ומיהו ההומלס העשיר בעולם?

השבוע הסתיים וזה הזמן לבחור את 7 הידיעות שעשו לכם את זה בענק - הצעד של אלטשולר שחם גרם לדרמה בבורסה,  דירוג קרנות ההשתלמות, הפאדיחות של עמית סגל, והאם בזוס ייתקע מחוץ לאטמוספירה? | ידיעות השבוע של ice
מערכת ice | 
גלעד אלטשולר (צילום סם יצחקוב, אלכסנדר כץ)
דרמה בבורסה: אלטשולר שחם בדרך לחסל את תיק ההשקעות של פסגות: דני ירדני, מנהל ההשקעות הראשי של אלטשולר שחם, היה ער לתיק ההשקעות השנוי במחלוקת של פסגות שכולל החזקות באלקטריאון ואוגווינד ואינו מעוניין בהם, ובדרך לחסל את החזקות פסגות בחברות הללו; הערכה: מכירת החיסול רק החלה. לידיעה המלאה לחצו כאן.
דירוג קרנות ההשתלמות לחודש מאי: מי עשתה את התשואה הטובה ביותר?: קרנות ההשתלמות הן אחד מאפיקי ההשקעה הפופולריים בישראל; הן מעניקות הטבת מס מפליגה והמעסיק משתתף בהפקדה השוטפת, אז לא פלא שכל עובד שכיר מעוניין להשקיע באפיק הזה. לידיעה המלאה לחצו כאן.
ההומלס העשיר בעולם: אילון מאסק נפרד מהנכס האחרון שברשותו: הבית האחרון של מנכ"ל טסלה מוצע למכירה, זאת אחרי שלפני שנה הציעה את נכסיו שבקליפורניה למכירה. העניין קורה על רקע דיווחי רשות המיסים האמריקאית בעניינו כי לא שילם מס כחוק. לידיעה המלאה לחצו כאן.
האם בזוס ייתקע בחלל? עצומה חדשה קוראת למנוע את שובו לאטמוספירה: בזוס יטוס בטיסה האזרחית הראשונה בעוד כחודש אל מסע קצר ויקר מחוץ לאטמוספרה לצד אחיו ואלמוני נוסף, וכאן בכדור הארץ אלפי אנשים שמעוניינים שהוא פשוט לא יחזור משם. לידיעה המלאה לחצו כאן.
הספין של לוינסון? ימחק את הציוצים נגד ישראל זיו וישנה את המאמר נגדו: האם חיים לוינסון ניצח או הפסיד בתיק תביעת המיליונים של ישראל זיו? מוקדם יותר פרסם העיתונאי כי לכאורה ניצח את האלוף במיל': "מיזם התביעה התנפץ בבית משפט", אך הסדר הטיעון מראה תמונה אחרת. לידיעה המלאה לחצו כאן.
מצעד הפאדיחות של עמית סגל: טעה בגדול בתחזית לממשלת השינוי ובמה עוד?: עופר ברקוביץ' יהיה ראש עיריית ירושלים, ליברמן ייכנע לנתניהו ולא יהיו בחירות, והליכוד הולך להתרסק אל מול בוז'י הרצוג והמחנה הציוני. פרשן חברת החדשות ממעט לטעות, אבל בכל זאת מצאנו כמה בעקבות התחזית השגויה שלו לממשלת השינוי. לידיעה המלאה לחצו כאן.
מפתיע: האם שמעון ריקלין ואלונה בר-און התחתנו?: הפתעת ענק בתקשורת הישראלית מו"ל גלובס שיצאה בשנה האחרונה עם הפרשן של ערוץ 20 התחתנה על פי מעריב. שמעון ריקלין ואלונה בר-און מכחישים: "שמעתי שהתחתנתי, חבל שלא  הוזמנתי". לידיעה המלאה לחצו כאן.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה