מדדים ומחקרים
דירוג קרנות ההשתלמות, הפנסיה בסכנה ורמי לוי בעסק חדש
ידיעות השבוע של ice: רמי לוי מסתער על הנדל"ן בעסק חדש, דירוג קרנות ההשתלמות בחודש נובמבר, אולטימטום על יוניליוור, פרטנר וסלקום מזנקות, המפקח על הבנקים בבשורה, עוקץ על רשות המיסים, כספי הפנסיה שלכם בסכנה? וגם: נחשפו נתוני הרייטינג של ערוץ 14
המפקח על הבנקים: פועלים לאפשר מעבר של המערכת לענן: יאיר אבידן: האחריות למעבר למחשוב ענן, ליכולות שלו, לאבטחה ולאיכות שלו תוטל על הנהלות הבנקים והדירקטוריון. זיהינו עלייה במתקפות סייבר על המערכת הבנקאית מה שחייב אותנו להסדיר ולפקח טוב יותר על סיכוני הסייבר. לידיעה המלאה לחצו כאן.
כספי הפנסיה שלכם בסכנה: זו ההוכחה שהאכיפה בישראל במשבר: החולשה של רשות התחרות, העיכובים בקבלת החלטות בפיקוח על שוק ההון הותירו את הפיקוח על הבנקים ורשות ניירות ערך לבד במערכה על הגנת האינטרס הציבורי; הרשות הייתה היחידה שהתמודדה עם משה חוגג והיא גם היחידה שמתמודדת עם אקירוב. לפרשנות המלאה לחצו כאן.
רמי לוי מסתער על הנדל"ן: זה העסק החדש שלו: רמי לוי נכנס להשקעה חדשה וחתם על כתב התחייבות בין חברת הנדל"ן שבבעלותו לעיריית בית שמש על הקמת מתחם קולנוע, מסחר, מגורים ובילוי בכניסה לעיר. לידיעה המלאה לחצו כאן.
יוניליוור תחת אולטימטום: "הגיע הזמן להפטר מבן אנד ג'ריס": שבע מדינות בארה"ב דוחקות ביוניליוור לבטל את החרם של בן וג'ריס בגדה המערבית, בכירת משרד האוצר באריזונה שכבר פעלה נגד החברה תקפה: "לא נעשה עסקים עם חברות שמפגינות התנהגות מפלה, במיוחד כאשר מדובר בהתקפה על בעלת בריתה הוותיקה של אמריקה וידידתה ישראל. לידיעה המלאה לחצו כאן.
עקץ את רשות המיסים בסכום עתק, כך פעלה השיטה תושב חיפה, והחברות שבשליטתו עומדים מאחורי ניצול פרצה בהסכם ייצוא משותף בין ישראל, ארה"ב ומצרים המקנה פטור ממכס, ובאמצעות כך העלים מסים בשווי של עשרות מיליוני שקלים. לידיעה המלאה לחצו כאן.
ערוץ 14 להט בערב ההשקה? הרייטינג המסקרן נחשף: עם לוגו חדש, מנחים חדשים ואולפן חדש, הערוץ החדש יצא לדרך ב-28 בנובמבר, אבל השאלה שנשאלה היא האם גם הצופים התעניינו בהתחדשות. על פי נתונים שהגיעו בלעדית ל-ice, שאלת השאלות מקבלת תשובה - כמה השיג ערב ההשקה של הערוץ? לידיעה המלאה לחצו כאן.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.חברות הגז לא נותנות הצעות מחיר כדי שלא יצרו אליהן. קרטלצרכן 12/2021/19הגב לתגובה זו0 04 פעמים פניתי לגז יגל לקבל הצעת מחיר והיא לא מוכנה לתת לי וכל פעם מתחמקת ואומרת שהיא רואה את הבקשה ולא מגישה הצעה לבניין. לא ראיתי חברה שלא מעוניינת בלקוחות. האם קרטל הגז חוזר ובגדול? איפה הממונה על ההגבלים העסקיים?סגור
-
1.פשוט קונים אנטי וירוס טוב ושלום על ישראל: https://storeאורי רפאל 12/2021/18הגב לתגובה זו0 0פשוט קונים אנטי וירוס טוב ושלום על ישראל: https://store.eset.co.il/h-mypcסגור



