ויראלי
ישראל קטורזה מודה בכאב: ''פשוט התמכרתי לזה''
הבדרן האהוב מספר על התקופה הקשה שלו בזמן המלחמה כשניחם חיילים: ''הרגשתי שאני לא עושה מספיק. נכנסתי לטיפול נמרץ, ראיתי את המראות הכי קשים שראיתי בחיי, שיישארו איתי כל החיים''
מלחמת "חרבות ברזל" הותירה מכה קשה בחייו של ישראל קטורזה, זאת לאחר מתקפת הפתע האכזרית של חמאס שחדר לישראל בהפתעה ב-7.10, רצח למעלה מ-1,400 אנשים ומאות נפלו בשבי החמאס. בראיון לישראל היום הוא מסכם את השנתיים האחרונות וגם על הדברים שיקח לכל החיים מהתקופה בה רק רצה לשמח..
קטורזה מספר בראיון: "אני מחלק את החיים שלנו עד 7 באוקטובר ומ־7 באוקטובר ואני מודה שבהתחלה לא ידעתי איך חוזרים, איך ממשיכים הלאה, אבל הבנתי שלאנשים שמתעסקים בקומדיה יש כוח גדול וגיליתי על עצמי דברים חדשים. קיבלתי אומץ ללכת לכל כך הרבה בתי חולים ולא לפחד מזה. זה הארד־קור, ופשוט התמכרתי לזה. הרגשתי שאני חייב בכל יום ללכת לבית חולים''.
הוא גם הסביר: ''ראיתי עשייה מטורפת של אנשים והרגשתי שאני לא עושה מספיק. נכנסתי לטיפול נמרץ, ראיתי את המראות הכי קשים שראיתי בחיי, שיישארו איתי כל החיים. ראיתי את ההתמודדות של החיילים במצבים הכי קשים, ראיתי אותם כשהם משתחררים. נכנסתי אליהם והרגשתי כוח. בסוף ההופעות שלי אני מתייחס לזה. אמנם אנשים באים כדי לצחוק, אבל חשוב לי לדבר על הכל, ואני גם מבקש מהם ללכת עם זה הביתה".
אגב רק השבוע סורלה קטורזה, אשתו של הקומיקאי הישראלי ישראל קטורזה, זכתה השבוע בתביעה משפטית נגד לקוח בסכום כולל של עשרות אלפי שקלים, לאחר שבית המשפט קבע כי הלקוח שיקר בעדותו וניסה להתחמק מתשלום דמי תיווך.
עוד ב-
הסכסוך התמקד סביב הסכם תיווך שנחתם ביום 26 ביוני 2023 עבור שכירת דירת מגורים בדמי שכירות חודשיים של 16,500 שקלים. קטורזה, שעובדת כמתווכת במקרקעין יחד עם אחותה יהודית גולדי ישראל, תבעה את הלקוח לתשלום מלוא עמלת התיווך שהגיעה לה על פי ההסכם.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



