ויראלי

קים קרדשיאן בצעד שמעצבן פרו-פלסטינים: "היא ציונית"

חשבון X שמוקדש ל"איתור" דמויות ציבוריות התומכות בישראל, שם על הכוונת את קים קרדשיאן. הסיבה: פתיחת חנויות מותג ההלבשה התחתונה שלה סקימס בישראל

מערכת ice | 
קים קרדשיאן (צילום יוטיוב/ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon)
האם קים קרדשיאן הולכת בעקבות אביה החורג, קייטלין (ברוס) ג'נר, והופכת לתומכת מוצהרת של ישראל? הכוכבת הענקית, שהחליטה למכור את מותג ההלבשה התחתונה שלה, סקימס, רשמית בישראל, צפויה לפתוח חנויות של המותג בשותפות ‏בלעדית עם קבוצת אירני, הבעלים של פקטורי 54 שכבר החלה למכור את פרטי המותג באתר החברה.
הצעד הבולט הציב ככל הנראה את קרדשיאן על הרדאר של הפרו-פלסטינים שסימנו את כוכבת הריאליטי ואשת העסקים כ"ציונית" ופרסמו את תמונתה בחשבון X שמיועד למעקב אחר "דמויות ציבוריות שתומכות ומלבינות את רצח העם המתמשך של פלסטינים" - כהגדרתו.
קרדשיאן, שמוצגת בעמוד לצד כף יד מגואלת בדם, מתוארת כיזמת אמריקאית ציונית ש"פותחת 15 חנויות בישראל הטרוריסטית ורוצחת העם". הפוסט זכה עד כה ל-1.3 מיליון צפיות, ל-78 אלף לייקים ולמאות תגובות – שרבות מהן אגב תמכו בכוכבת ובישראל.
  
כזכור, ימים אחדים לאחר ה-7 באוקטובר, קרדשיאן עלתה ללייב עם בתה נורת' שנתקלה בתגובות בהמון דגלי פלסטין ששלחו עוקבים. הבת, ששאלה את קים אילו דגלים אלו, נתקלה בתשובה די מפתיעה מאימה שטענה שמדובר  בכלל בדגלי ברזיל.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה