ויראלי
בר כהן מתפוצצת על חברת התעופה: "כאוס. תסכול. חוסר אונים"
אחרי שגורמים בענף התעופה טענו כי כוכבות הריאליטי נוקמות בה בעקבות איחור לטיסה, הן מחזירות מתקפה חריפה על מה שקרה בשדה וחושפות אמירה מפתיעה של דיילת החברה
בכתבה ששודרה ב"כאן 11" הוצגו טענות של נוסעים נגד חברת התעופה ארקיע. בר כהן ונופר מור, יוצאות האח הגדול חוו לטענתן תקרית דומה עם חברת תעופה שונה והצטרפו לביקורות עם תמיכה מלאה.
על פי גיל משעלי, גורמים בענף התעופה טוענים שהן יוצאות נגד החברה כנקמה כי הן לא הגיעו בזמן לטיסה: "הן לא הגיעו בזמן לטיסה שלהן, הגיעו אחרי שדלפקי הצ'ק אין כבר היו סגורים ולא היה מה לעשות. ועכשיו הן סוגרות חשבון".
בר זומר שוברת שתיקה ומגיבה בחזרה לתגובתם: "הגענו שעה וארבעים קודם לצאק אין והוא היה סגור. צאק אין לא בורדינג והיוונייה במודיעין אמרה שסגרו קודם. לא היה עם מי לדבר אפילו. ועוד בטיסה שהתעכבה. הטיסה שלנו לא יצאה בזמן אבל זה כבר ברגיל לפי מה שכותבים אינספור גולשים. אם היינו רוצות לנקום היינו מעלות מהשדה מה חווינו וכמה שילמנו על טיסה חדשה, אבל אנחנו שילמנו והמשכנו יש כאלה שאין להם את הכסף"
בר הוסיפה: "הם עושים מה שבא להם. סוגרים מתי שבא להם ושלא נדבר על ההלוך איתם בטרמינל 1 תינוקות בוכים מחכים שעות. ואנשי צוות מסכנים שמתחילים לצעוק על הנוסעים מרוב תסכול. כאוס. ויותר מזה, דיילת מארקיע שתגיד לך בפנים בחוסר אונים: 'את,צודקת זו החברה'".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


