ויראלי
"אפרופו נאצים", הציוץ של לוקאץ' נגד ריקלין, שנמחק תוך דקות
כתב "אולפן שישי" שיתף את עוקביו בטוויטר שמאז שידור הכתבה על כניסת החרדים לישראל דרך נתנב"ג, הוא אינו מפסיק לקבל מחמאות מהציבור. שמעון ריקלין תקף: "הגרמנים נהנו ואמרו תודה לדר שטרימר". לוקאץ' הגיב בחזרה ותקף את בנו של ראש הממשלה, אך מיד מחק את הציוץ
סערת כתבת החרדים בנתב"ג פרק ד': גם לאחר שיותר משבוע עבר מאז שידור מועד הכתבה של אילן לוקאץ' על תיעדוף החרדים בנתב"ג, הרשת מסרבת להפסיק את הסערה. הפעם זכה כתב "אולפן שישי" לקבל מתקפה מאיש התקשורת שמעון ריקלין שהשווה את הכתבה לדר שטרימר והותקף על ידי העיתונאי יגאל רביד. לוקאץ' לא שתק וצייץ בחזרה לריקלין, אך לאחר מספר דקות, הציוץ נמחק.
ראשיתה של המרבה לפני מספר שעות, אז התהדר לוקאץ' בכך שאזרחים רבים לא מפסיקים להודות לו מאז שידור הכתבה: "כבר שבוע וחצי שקורה לי משהו שמעולם עד עכשיו לא קרה. אני מסתובב על האופניים, ופה ושם אנשים צועקים ממכוניות, 'תודה לוקאץ'. עכשיו, כבר יצא לי להיתקל בשם שלי עם מחמאות, אבל 'תודה' - עוד לא, עד כתבת נתב״ג". כתב לוקאץ' והוסיף בהומור: "עכשיו במספרה (לא לדאוג, קצוות) שוב מישהי אמרה, 'תודה'. וזה עדיין חדש ומרגש".
איש ערוץ 20 שמעון ריקלין, תקף את לוקאץ' וציין כי קבלת מחמאות הייתה נחלתו של עיתון הדר שטרימר, מגרמנים תומכי נאציזם. "לא תאמין כמה גרמנים נהנו ואמרו תודה לדר שטרימר". צייץ ריקלין בתגובתו.
מיד לאחר מכן הגיב לדבריו של ריקלין, העיתונאי יגאל רביד, שתקף: "תוציא את השואה מהשיח אידיוט".
גם לוקאץ' לא נשאר חייב והגיב לריקלין, הידוע כתומך של ראש הממשלה נתניהו, וציין כי בנו של ראש הממשלה צוטט בעבר במגזין האמריקאי של הימין הרדיקלי- ששמו דומה לזה של עיתון המפלגה הנאצית. "בינתיים מי שמצוטט בדיילי סטורמר הוא הבן של בורא עולמך. אתה יודע, אפרופו נאצים". לאחר מספר דקות התגובה נמחקה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(8):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
5.שייח מוזר לגופן של כותבים ולא לגופה של כתבה.המוזר 03/2021/19הגב לתגובה זו0 0כפי הנראה הכתב טעה והטעה בכתבה.סגור
-
4.לוקץ שקרן סדרתיניב 03/2021/12הגב לתגובה זו2 1התנצל ושילם קנס אחרי כתבה שיקרית ליאיר נתניהוסגור
-
3.לוקאץ הגיע הזמן שתסתפרי כבר,לא קיבלת צומי בבית (ל"ת)זמנך עבר 03/2021/11הגב לתגובה זו2 0סגור
-
2.ריקלין, עוד כמה ליקוקים ושרה ממנה אותך לראש המוסדעמיר פומרנץ 03/2021/10הגב לתגובה זו2 1יש לך את כל הנתונים הנדרשים: אתה נאמן, נאמן ונאמן.סגור
-
1.לוקאץ-רקוב שרק מפיץ דיבה,סע לברלין ואל תחזור, אפס. (ל"ת)כמה רקוב השמאל 03/2021/10הגב לתגובה זו6 4סגור
-
סע חזרה לחור-מעברה שממנה באת (ל"ת)בורא עולם 03/2021/10הגב לתגובה זו1 2סגור
-
לא יהודי,מה אתה עושה פה? אתה לא שייך,היידה לברלין (ל"ת)רק יהודים בארץ ישראל 03/2021/11הגב לתגובה זו1 0סגור
-
אמר רקוב שמאל ערב רב טיפוסי (ל"ת)ערב רב תתקדם 03/2021/11הגב לתגובה זו1 0סגור


