תיירות
הסוד שחברות התעופה לא רצו שתגלו נחשף: ממה פוחדים הדיילים?
ג'יי רוברטס שהיה דייל בעברו בחברה מוכרת, חשף כי עבודתו גרמו לו לחרדות רבות בשל הפעמים שנדרש למצבי חירום. "למרות שיש לא מעט דברים שצריך לעשות כדי שמגלשות החירום ייפתחו, שאף כוללים כמה אנשים במקביל, תקלות עדיין קורות"
ג'יי רוברטס שהיה דייל בעברו בחברה מוכרת, חשף כי עבודתו גרמו לו לחרדות רבות בשל הפעמים שנדרש למצבי חירום. "למרות שיש לא מעט דברים שצריך לעשות כדי שמגלשות החירום ייפתחו, שאף כוללים כמה אנשים במקביל, תקלות עדיין קורות".
עוד הוא סיפר בראיון בחו"ל: "בחברות תעופה גדולות הן גם קורות כמה פעמים בשנה ועולות לחברות תעופה עשרות אלפי דולרים כדי לארוז אותה מחדש. וחוץ מזה, זו גם מבוכה מקצועית גדולה"
עוד ב-
לסיום סיפר הדייל לשעבר כי: "מהניסיון שלי, פריסת מגלשות בטעות נגרמת לרוב בגלל עייפות הצוות. למשל, בחברת התעופה הקודמת שבה עבדתי עשינו הרבה טיסות לילה, והיה נוהל של חברת התעופה שכל הדלתות צריכות להיפתח על ידי הצוות כשהם במטוס, ואז היו קורות לא מעט תקלות".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



