טלוויזיה

מנכ''ל רשת 13 בהודעה לעובדים: ''המשך ההפסדים יפגע בחברה ובעובדים''

מנכ"ל רשת 13 לעובדי חברת החדשות: "מאמינים בחברת החדשות, ביחד נגבש תוכנית לשיפור הרייטינג והתוצאות". הקיצוצים והפיטורים יידחו?
דסק תקשורת | 
אמיליאנו קלמזוק מנכ"ל רשת 13 (צילום יחצ רשת 13)
בצל הרייטינג הנמוך והדם הרע בין הצדדים כבר תקופה ארוכה מאוד, אמיליאנו קלמזוק, מנכ"ל רשת 13, פנה הבוקר לעובדי חברת החדשות במסר מרגיע ושיקף להם באופן ישיר וכנה את המצב הנוכחי על רקע השמועות בתקשורת.
קלמזוק מבהיר במכתב סלחני מאוד, אולי אפילו כזה המעיד על התרככות מצד קלמזוק וסביבתו כי לא מתנהל שיח סביב קיצוצי משרות ותקציבים, ומבקש להדגיש את החשיבות של חברת החדשות לערוץ.

בפנייתו הדגיש כי: ''כמו כל גוף מסחרי, רשת 13 נמדדת גם היא לפי תוצאות. איננו מקבלים מימון מהמדינה, ורייטינג הוא הפרמטר העיקרי שלנו לקבלת הכנסות מפרסום. אנו נמצאים בצומת קריטי הדורש הסתכלות כנה ואמיצה על המציאות, שכן המשך הצגת הפסדים עלול לפגוע ביציבות החברה וכן בכל עובדיה, הן בחברת החדשות והן ברשת 13''.
קלמזוק ניסה להבהיר: ''חברת החדשות היא חלק מהותי מה-DNA של רשת 13 ואנו רואים בכם, אנשי חברת החדשות, גורם חשוב וקריטי בהצלחתה העתידית של החברה, וכשותפים לאחריות שאנו נושאים כגוף תקשורת בשוק הישראלי. מחויבות זו חייבת להיות הדדית ולכלול גם מחויבות לשיפור התוצאות. השיח איננו סביב קיצוצי משרות או מספר תקציבי, אלא סביב השאלה כיצד אנו מנהלים תקציב ראוי של עשרות מיליוני שקלים בשנה בצורה המיטבית''.
הוא הסביר את הצעדים בעתיד הקרוב: ''בהתוכנית שלנו היא לשמור על מצוינות עיתונאית ועצמאות מערכתית, תוך דבקות במודל עסקי בר-קיימא שאינו דורש מימון של בעלי מניות. זו המשוואה שעלינו לפתור יחד. מאבקים פנימיים וסכסוכים דרך התקשורת אינם תורמים, אלא פוגעים במאמץ המשותף שלנו.בשבוע שעבר קיימתי פגישה מקצועית ופרודוקטיבית עם טלי בן עובדיה, מנכ"לית חברת החדשות, במסגרתה סקרנו את האתגרים והמטרות לשנת 2026. אני סומך על טלי וניסיונה העשיר לגבש תוכנית עבודה שתרים את ביצועי החדשות לרמה הבאה''.
לסיום סיפר לעובדים: ''הוסכם כי נפעל במשותף לגיבוש פתרונות אופטימליים לשינוי התוצאות העסקיות לצד תוכנית פעולה מסודרת לשיפור הרייטינג וחיזוק המותג. המטרה שלנו משותפת וברורה: אנחנו רוצים את ההצלחה הזו ביחד, ואני בטוח שבשיתוף פעולה הדוק נגיע לתוצאות המצוינות שאנו מצפים להן. אני מודה לכם על עבודתכם המאומצת והמתמשכת, ומבקש מכם להמשיך לגלות אחריות ומקצועיות כפי שאתם עושים מדי יום. אני מאמין בכוח המשותף שלנו לצלוח את האתגרים ולצמוח מהם''.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה